Έναρξη εγγραφών μέσω ΕΣΠΑ

Νέα

Ξεκίνησε, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Φίλιππας Τσουμάνης, η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής – δηλώσεων στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής κ’ Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2019-2020. Η υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 28 Ιουνίου.
Όπως ανέφερε ο κ. Τσουμάνης, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) καλεί όσους επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς καθώς και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕ.Α) του Δήμου Ιωαννιτών να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο νέο πρόγραμμα έως και τις 28 του μήνα.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά ενώ οι ενδιαφερόμενοι
μπορούν να απευθυνθούν τους δυο υπεύθυνους που έχουν οριστεί για να συνδράμουν στην υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης στο γραφείο του ΟΚΠΑΠΑ στην οδό Αβέρωφ 6.
Τα δικαιολογητικά συμμετοχής, μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης, θα υποβάλλονται έως 28 Ιουνίου και μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς στα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. στην ακόλουθη διεύθυνση: ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αλ. Παπαναστασίου 33, 5ος όροφος – 41222, Λάρισα. Αναλυτικά τα δικαιολογητικά για κάθε περίπτωση αναφέρονται στην πρόσκληση, στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ
Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΚΠΑΠΑ η ημερομηνία ανάρτησης των αποτελεσμάτων (της μοριοδότησης) των εγγραφών στους Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, θα αναρτηθεί στα τέλη Ιουνίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ