Φορητός αναπνευστήρας και ετοιμότητα στο «Χατζηκώστα»

Νέα

Ένα φορητό αναπνευστήρα για τη ΜΕΘ, του Γενικού Νοσοκομείου Χατζηκώστα παρέδωσε, στα πλαίσια υποστήριξης των τομέων υγείας του Ν. Ιωαννίνων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτριος Δημητρίου.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου σημείωσε την ανάγκη της προσφοράς από όποιους μπορούν σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές, κάνοντας λόγο παράλληλα για ένα μηχάνημα που κυριολεκτικά σώζει ζωές.
Κλείνοντας, δεν έλειψε να αναφέρει ότι όλοι θα πρέπει να ακούμε προσεκτικά τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ και πως θα πρέπει όλοι να εφαρμόσουν τα μέτρα τα οποία ανακοινώνονται από τα επίσημα θεσμικά όργανα της πολιτείας.
Από πλευράς του ο κ. Δερδεμέζης ευχαρίστησε τόσο για την προσφορά όσο και για την γενικότερη συνεργασία του Νοσοκομείου με τους ανθρώπους του Επιμελητηρίου.

Ακόμη, ο κ. Δερδεμέζης ρωτήθηκε στα περιθώρια της εκδήλωσης για την ετοιμότητα των νοσοκομείων γενικά αλλά και ειδικά του Νοσοκομείου Χατζηκώστα.
Ο κ. Δερδεμέζης ξεκαθάρισε ότι ακολουθούνται όλα όσα ορίζονται από τους εμπλεκόμενους οργανισμούς ενώ ξεκαθάρισε ότι η ενημέρωση για τα κρούσματα γίνεται μόνο από τους υπεύθυνους φορείς.

Ο διοικητής του Χατζηκώστα υπογράμμισε ότι ήδη έχουν κινηθεί όλα τα διαδικαστικά θέματα που αφορούν προμήθειες εξοπλισμού και όλα όσα απαιτούνται στην διαχείριση του κορωναϊού.