Έξι συλλήψεις σε 24 ώρες

Νέα

Έξι άτομα συνελήφθησαν συνολικά μέσα σε 24 ώρες από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου για ποινικά αδικήματα και διωκτικά έγγραφα στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
– Μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας στο ύψος του Μαργαριτίου Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο Έλληνες, μία 35χρονη και ένας 21χρονος, διότι μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε η 35χρονη και στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο 21χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτοί μετέφεραν έναντι χρηματικής αμοιβής, προς το εσωτερικό της χώρας, δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 33 και 17 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
– Την Τετάρτη το απόγευμα και μετά τα μεσάνυκτα της Τετάρτης, σε διαφορετικές περιπτώσεις, στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας, δύο Έλληνες, μία 38χρονη και ένας 44χρονος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, υπό την επίδραση οινοπνεύματος.
Μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 43χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης 9 μηνών, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
– Το πρωί, στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου, ένας 35χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του ΙΑ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης δύο ετών και χρηματικής ποινής 2.000 ευρώ, για μαστροπεία κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία.