Εργασίες καθαριότητας στη ΔΕ Λούρου

Νέα

Εκτεταμένοι καθαρισμοί λαμβάνουν χώρα από τον Δήμο Πρέβεζας στη Δ.Ε Λούρου, με τις παρεμβάσεις να συνεχίζονται σε όλο τον δήμο.

Ειδικότερα, ειδικό μηχάνημα σάρωθρο του δήμου, καθάρισε τους κεντρικούς δρόμους της   Τ.Κ Λούρουενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων.

Παράλληλα, με την  επίβλεψη του  αρμόδιου αντιδημάρχου κ.  Νίκου Παγγέ ,εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού , αποψιλώσεις  χόρτων  κλπ. βρίσκονται σε εξέλιξη  ενώ  άλλες  έχουν ήδη ολοκληρωθεί  σε ολόκληρη την Δ.Ε Λούρου .

Επίσης, ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός και η διαμόρφωση του αύλειου χώρου του ιστορικού Ναού του Αγίου Ιωσήφ στον Ωρωπό  ο οποίος γιορτάζει  την Κυριακή 8 Μαΐου και αναμένεται να υποδεχτεί εκατοντάδες πιστούς από την ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο  κ. Νίκο Γεωργάκο, οι παρεμβάσεις από τον δήμο σε κάθε γωνιά και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων (Πρέβεζας, Λούρου και Ζαλόγγου) θα είναι συνεχείς με στόχο την  αναβάθμιση της  καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών, την αντιπυρική προστασία ενόψει της θερινής περιόδου αλλά και την διατήρηση  της εικόνας μιας καθαρής και φιλόξενης πόλης.