Έρχονται ανέπαφες πληρωμές στα λεωφορεία

Νέα

Σε εφαρμογή τίθενται οι ανέπαφες πληρωμές στα λεωφορεία των ΚΤΕΛ, που αντικαθιστούν τη χρήση μετρητών

Σε εφαρμογή τίθενται οι ανέπαφες πληρωμές στα λεωφορεία των ΚΤΕΛ, που αντικαθιστούν τη χρήση μετρητών ή την αναμονή στην ουρά για έκδοση έντυπων εισιτηρίων κατά τις μετακινήσεις μας σε 33 πόλεις και νησιά.

Η Visa, η NBG Pay και τα ΚΤΕΛ δίνουν για πρώτη φορά τη δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της χώρας μας, με εγχώριες και διεθνείς πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες με δυνατότητα διενέργειας ανέπαφων συναλλαγών.

Η Λάρισα είναι η πρώτη πόλη που φιλοξενεί το νέο σύστημα πληρωμής εισιτηρίων στα λεωφορεία της, με άλλες πόλεις να ακολουθούν σύντομα. Ενεργοποιώντας την αποδοχή καρτών στα λεωφορεία σε πολλές πόλεις ανά την Ελλάδα, η Visa, η NBG Pay και τα ΚΤΕΛ βελτιώνουν την εμπειρία εκατομμυρίων επιβατών, βοηθώντας τους να εξοικονομήσουν χρόνο, μειώνοντας τη συμφόρηση και δίνοντας τους τη δυνατότητα να μην φέρουν συνεχώς μετρητά.

Ευκολία

Με την ενεργοποίηση των ανέπαφων πληρωμών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οι κάτοικοι, και οι επισκέπτες θα μπορούν να πληρώνουν το εισιτήριό τους ‘περνώντας’ απλώς την κάρτα, το κινητό τηλέφωνο ή τo ρολόι τους (wearable συσκευές) στα μηχανήματα επικύρωσης εισιτηρίων. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το αν έχουν μετρητά, ενώ παράλληλα δεν είναι ανάγκη να περιμένουν στην ουρά για να αγοράσουν εισιτήρια ή να αναζητούν από πού θα τα προμηθευτούν.