Επιστρέφουν τις βολές οι καθηγητές για την Τράπεζα θεμάτων

Νέα

Τις βολές που δέχτηκαν οι εκπαιδευτικοί εξαιτίας των προβλημάτων στην Τράπεζα Θεμάτων επιστρέφει… ο Μάρκος Μεγήρ από την ΕΛΜΕ Ιωαννίνων.

Ο κ. Μεγήρ έκανε λόγο για αναλγησία καθώς όπως είπε εξαιτίας των προβλημάτων ταλαιπωρήθηκαν μαθητές και εκπαιδευτικοί ενώ το υπουργείο έδειξε να μην εμπιστεύεται τους εκπαιδευτικούς που στην περίοδο της πανδημίας κράτησαν όρθιο το δημόσιο σύστημα εκπαίδευσης με το webex. Ο κ. Μεγήρ επέστρεψε τα πυρά λέγοντας ότι η κοινωνία γνωρίζει και αναγνωρίζει την προσπάθεια των εκπαιδευτικών λέγοντας ότι έπρεπε να υπάρχει και plan B.

Να υπενθυμίσουμε ότι εξαιτίας προβλημάτων στην πλατφόρμα οι εκπαιδευτικοί σε πολλά σχολεία της χώρας δεν είχαν πρόσβαση στο σύστημα για αρκετές ώρες ή λάμβαναν τα θέματα μισά και δεν μπορούσαν να προχωρήσουν σε νέα ηλεκτρονική κλήρωση.

Στο μεταξύ ξεκίνησαν με τα ΕΠΑΛ οι πανελλαδικές εξετάσεις. Χιλιάδες μαθητές διαγωνίζονται ενώ σήμερα  Παρασκευή σκυτάλη παίρνουν οι μαθητές των ΓΕΛ.

Το άγχος και η πίεση είναι στο ζενίθ. Ο κ. Μεγήρ κάλεσε τα παιδιά να προσέλθουν στις εξετάσεις με σύμμαχο την ψυχραιμία. «Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά. Οι πανελλαδικές εξετάσεις, είναι εξετάσεις και δεν καθορίζουν τα αποτελέσματα την ζωή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μεγήρ ευχόμενος σε όλα τα παιδιά να δώσουν τον αγώνα με ψυχραιμία.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ