Εμβολιασμοί κατ΄οίκον στο Δήμο Δωδώνης

Νέα

Συνεχίζεται το πρόγραμμα με τον εμβολιασμό δημοτών

Σε πέντε ακόμα Κοινότητες του Δήμου Δωδώνης συνεχίστηκε το πρόγραμμα των κατ’ οίκον εμβολιασμών στο Δήμο Δωδώνης, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους πολίτες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες μετακίνησης, να εμβολιαστούν κατά της Covid-19, στα εμβολιαστικά κέντρα της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Δερβιζιάνων , παρουσία του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας κ. Χριστόδουλου Παπαϊωάννου, βοηθούμενο από στελέχη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Δωδώνης, ο οποίος παρείχε και όχημα για τη διευκόλυνση της ομάδας, πραγματοποίησε κατ’ οίκον εμβολιασμούς σε πέντε Κοινότητες του Δήμου Δωδώνης.

Η διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Δερβιζιάνων είχε μεριμνήσει και για την ετοιμότητα δύο ασθενοφόρων καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος των κατ’ οίκον εμβολιασμών, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν περιστατικά από παρενέργειες, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί η επέμβασή τους, σε καμία περίπτωση.

Όσο πραγματοποιούνται οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί, διαπιστώνεται πως όλο και μεγαλύτερο κομμάτι πολιτών, επιθυμεί να συμμετάσχει στο εθνικό εμβολιαστικό πρόγραμμα «Ελευθερία» και προς τούτο, οι ενδιαφερόμενοι δημότες του Δήμου Δωδώνης καλούνται να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα:

Κέντρο Υγείας Δερβιζιάνων: τηλ. 2654031555

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δωδώνης: τηλ. 2654360113