ΕΚΚΛΗΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ – Αλλαγή χώρου επιβίβασης – αποβίβασης στη Λίμνη Παμβώτιδα

Νέα

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, λόγω διεξαγωγής του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Under 23 στη λίμνη Παμβώτιδα, από την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 ως χώρος επιβίβασης- αποβίβασης του επιβατικού κοινού που εξυπηρετείται από τα δρομολόγια των καραβιών της λίμνης Παμβώτιδα ορίζεται η περιοχή «Σφαγείων».
Η απόφαση αυτή δημιουργεί σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των καραβοκύρηδων Γιώργο Τζαφά προβλήματα στη λειτουργία των καραβιών καθώς είναι όπως οι ίδιοι λένε «αδύνατο» να χρησιμοποιηθούν τα σημεία που υποδεικνύονται μιας και είναι αβαθή και δεν μπορούν να προσεγγίσουν τα καραβάκια ενώ δημιουργείται θέμα με την επιβίβαση και την αποβίβαση των επιβατών.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις οδηγίες της οργανωτικής επιτροπής κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων κωπηλασίας δεν μπορούν να διενεργούνται ταυτόχρονα τα δρομολόγια από και προς το Νησί.
Ο κ. Τζαφάς έκανε έκκληση στον περιφερειάρχη να συμβάλλει ώστε να βρεθεί λύση για την διεξαγωγή των δρομολογίων από και προς το Νησί της Λίμνης ενώ ξεκαθάρισε ότι «στηρίζουν και υποστηρίζουν την διεξαγωγή των αγώνων».
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ