ΕΑΥΝΙ – Προσφορά με κοινωνικό χαρακτήρα

Νέα

Με αφορμή τις άγιες ημέρες των εορτών του Πάσχα, την Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου 2019, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων από κοινού με την Τοπική Διοίκηση Ιωαννίνων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και τον Σύνδεσμο Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Ιωαννίνων, παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο «Οικοτροφείο της Ιεράς Μονής Ντουραχάνη».

Μια κίνηση με καθαρά συμβολικό χαρακτήρα και στόχο την στήριξη της σημαντικότατης αυτής προσπάθειας για τη φιλοξενία, σίτιση και διαπαιδαγώγηση των 75 και πλέον παιδιών, καθώς και τη συνέχιση της λειτουργίας της κυψέλης αυτής παιδείας, δημιουργίας, πολιτισμού και ανθρωπισμού.

Στην αποστολή, εκτός από τα μέλη των Δ.Σ των Ενώσεων, συμμετείχε και ο κύπριος αστυνομικός Νίκος Παπαθανασίου μέλος της Τ.Δ. Λάρνακας, ο οποίος αφού ξεναγήθηκε στον χώρο του οικοτροφείου και της Μονής, ενημερώθηκε για το ανθρωπιστικό και δημιουργικό έργο που εδώ και μισό περίπου αιώνα επιτελεί ο Παπά Θανάσης με την ενεργό συμμετοχή δεκάδων εθελοντών και την αμέριστη συμπαράσταση – στήριξη χιλιάδων πολιτών.