ΔΩΔΩΝΑΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ – Μια σταθερή επιλογή επιτυχίας

Νέα

Τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια και φέτος με εντυπωσιακά ποσοστά επιτυχίας στις «δύσκολες» Πανελλαδικές εξετάσεις δηλώνουν έτοιμα να ανταποκριθούν στα απαιτητικά δεδομένα του λυκείου.

Με πίστη στη φιλοσοφία που έχουν από το ξεκίνημά τους, τα «Δωδωναία» αυξάνουν και βελτιώνουν τις παροχές τους μένοντας δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειές τους με: Πρόσθετες ώρες διδασκαλίας σε «βασικά» μαθήματα εντός του σχολικού προγράμματος. Ενισχυτική – φροντιστηριακή διδασκαλία σε ώρες πέραν του σχολικού προγράμματος. Φροντιστηριακά καλοκαιρινά μαθήματα για όλες τις τάξεις του Λυκείου. 3ωρα διαγωνίσματα κατά το πρότυπο των Πανελλαδικών εξετάσεων. Άμεση προσαρμογή στα δεδομένα του νέου εκπαιδευτικού συστήματος. Προετοιμασία των μαθητών του Λυκείου για τα θέματα της “τράπεζας θεμάτων” του Υπουργείου Παιδείας και πολλά άλλα που βοηθούν τον μαθητή να πετύχει τον στόχο του.

Ο αντιπρόεδρος των «Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων» Χρήστος Καψάλης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα που και φέτος είναι εξαιρετικά καλά για τους μαθητές τους και έχουν πολλές επιτυχίες και μάλιστα στις πρώτες θέσεις. «Μετά την ανακοίνωση των βάσεων προκύπτει πως το 100 % των μαθητών των εκπαιδευτηρίων πέτυχε σε ΑΕΙ εκ των οποίων οι περισσότεροι από τους μισούς (75%) σε σχολές υψηλής ζήτησης, ενώ σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι σε σχολές πρώτης προτίμησης!

Ενδεικτικά αναφέρουμε επτά ιατρικές, νομικές, πολυτεχνεία κτλ. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και καλή σταδιοδρομία» ανέφερε.
Στο ίδιο μήκος και οι μαθητές που πλέον ετοιμάζονται για να φοιτήσουν στα τμήματα των Πανεπιστημίων που πέρασαν. Όλοι τους μίλησαν για την προσπάθεια που χρειάστηκε να καταβάλουν αλλά και για τις δυνατότητες που τους έδωσε το ίδιο το σχολείο με μεγάλη στήριξη ειδικά την περίοδο της καραντίνας.