ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ – Έτοιμα τα σχολεία για τις Πανελλαδικές

Νέα

Χωρίς προβλήματα σε ότι αφορά την υλικοτεχνική υποδομή τους είναι τα εξεταστικά κέντρα των Ιωαννίνων στα οποία οι μαθητές καλούνται να συμμετέχουν στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.
Η αρμόδια Σχολική Επιτροπή φρόντισε έτσι ώστε οι σχολικές μονάδες να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση προκειμένου οι υποψήφιοι να εξεταστούν απερίσπαστα στις Πανελλαδικές.
«Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους. Να πετύχουν τους στόχους που έχουν για να ανοίξουν ένα νέο κύκλο εμπειριών στη ζωή τους. Εμείς από την πλευρά μας φροντίσαμε ώστε οι σχολικές μονάδες να είναι έτοιμες για τις εξετάσεις και σε συνεργασία με την Εκπαίδευση είμαστε σίγουροι ότι όλη η διαδικασία θα κυλήσει ομαλά», δήλωσε η αντιδήμαρχος Παιδείας, Βούλα Τσίλη.

Θ. Μπέγκας: «Οι πανελλαδικές δεν είναι η τελευταία ευκαιρία»
Ευχές στους μαθητές έδωσε και ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας.
«Στους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή δύναμη.
Είναι και αυτή μία από τις πολλές μάχες της ζωής σας την οποία καλείστε να δώσετε.
Με επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία, η προσπάθειά σας θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι Εξετάσεις αυτές αποτελούν σημαντικό σταθμό στην πορεία σας, δεν είναι όμως η τελευταία ευκαιρία.
Στον αγώνα αυτό είχατε συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες τους γονείς σας, που δεδομένων των δύσκολων οικονομικών συγκυριών της εποχής μας, στήριξαν με θυσίες την προσπάθεια σας, αλλά και τους καθηγητές σας.
Εύχομαι το αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους σας και να αποτελέσει την αρχή για ένα νέο κύκλο γνώσεων και εμπειριών», σημείωσε.

Μερ. Τζούφη: «Να εμπιστευτούν οι υποψήφιοι τις δυνάμεις τους»
Καλή επιτυχία στους εξεταζόμενους μαθητές ευχήθηκε με ανακοίνωσή της και η Υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη.
«Καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Μια ακόμη σχολική χρονιά τελείωσε, γεμάτη με γνώσεις, προετοιμασία, αγωνίες αλλά και αισιοδοξία. Οι υποψήφιοι και υποψήφιες καλούνται τώρα να εμπιστευτούν τις δυνάμεις τους και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να πετύχουν τους στόχους τους.
Δίχως αμφιβολία, με τον κόπο και τις δεξιότητες των μαθητών και των μαθητριών μας θα μπορέσουμε να χτίσουμε μια εύρωστη και πιο δίκαιη κοινωνία για όλους και για όλες», τόνισε.