ΑΡ. ΠΑΠΠΑΣ -«Η κατάσταση με τα ογκώδη έχει φτάσει στο απροχώρητο»

Νέα

Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση με τα ογκώδη. Την μια μέρα μαζεύονται και σε ένα 24ωρο είναι σαν να μη καθάρισε ποτέ κανείς…

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αριστείδης Παππάς εξετάζει την επιβολή προστίμων στους παραβάτες καθώς δεν βλέπει πια κανένα άλλο τρόπο ώστε να κατανοήσουν αυτοί οι λίγοι ότι δεν μπορούν να ρυπαίνουν και να δημιουργούν πρόβλημα στους πολλούς!

Ο κ. Παππάς αναμένεται να ζητήσει την συνδρομή και την πιο στενή επιτήρηση από την Δημοτική Αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει αυτούς που μετατρέπουν δημόσιους χώρους σε… σκουπιδότοπους.

«Από πλευράς του Εργοταξίου κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μαζέψουμε και να καθαρίσουμε. Κάποιοι συμπολίτες μας δεν συμμερίζονται τίποτα και κανέναν… Δεν είναι δυνατόν επειδή κάνουν ανακαίνιση να αποφασίζουν αντί να πάρουν έναν ειδικό κάδο, να κατεβάσουν το μισό σπίτι στο πεζοδρόμιο αδιαφορώντας για το ποιος θα τα μαζέψει…» λέει χαρακτηριστικά.

Δημοτική Αστυνομία και πρόστιμα

Τα πρόστιμα είναι ίσως ο μόνος τρόπος για να μπει ένα τέλος σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα καθώς μόνο μια χρηματική ποινή θα ανάγκαζε κάποιους να συνετιστούν «θέλαμε να μη προχωρήσουμε σε πρόστιμα αλλά δυστυχώς δε φαίνεται να υπάρχει και άλλος τρόπος» προειδοποιεί ο αντιδήμαρχος.