Απαντήσεις μέσω αναρτήσεων για το Ιωάννινα – Κακκαβιά

Νέα

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook επανήλθε χθες ο Αλέξανδρος Καχριμάνης, αναφορικά με τις διαδικασίες δημοπράτησης του οδικού άξονα Ιωάννινα – Κακαβιά

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook επανήλθε χθες ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, αναφορικά με τις διαδικασίες δημοπράτησης του οδικού άξονα Ιωάννινα – Κακαβιά μόνο ως προς το τμήμα Ιωάννινα – Καλπάκι, με δικαίωμα προαίρεσης για το υπόλοιπο, όπως γνωστοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Όπως σημειώνει στην σχετική ανάρτηση, έχει ωριμάσει και παραδόθηκε η μελέτη για το σύνολο του δρόμου Γιάννενα- Κακαβια, ωστόσο λείπει το Κτηματολόγιο για το τμήμα Καλπάκι – Κακαβιά εξού και η προαίρεση, ισχυροποιώντας το συγκεκριμένο επιχείρημα, επισυνάπτοντας μαζί και μια φωτογραφία με τη διατομή ενός δίδυμου cut & cover.

«Αλλά να μιλάνε αυτοί που τόσα χρόνια δεν είπαν τίποτε για τις αλλαγές στα διευρωπαϊκά δίκτυα ανάλογα με φόρτο κυκλοφοριακό, δεν έκαναν καμία μελέτη ωρίμανσης, έλεος. Όλα θα παρουσιαστούν και νομίζω έχω το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση ως περιφερειάρχης να γνωρίζω τα τεκταινόμενα», είναι η απάντηση του περιφερειάρχη, τόσο στον κ. Καλογιάννη που ζήτησε ενημέρωση για τις εξελίξεις, όσο και στην ανακοίνωση της περιφερειακής παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών», ο οποίος κάνει λόγο για μισό αυτοκινητόδρομο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, σε συνέντευξη που παρέδωσε, τοποθέτησε την δημοπράτηση του έργου, εντός τριμήνου, ενώ ο Πρωθυπουργός μέσα από συζήτηση που είχε με τον δήμαρχο Πωγωνίου, ανέφερε πως η δημοπράτηση για το έργο θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη.