ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ – Δεύτερος υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ ο Γιάννης Νικόπουλος

Νέα

Θέσεις αναλαμβάνουν και οι νέοι Υποδιοικητές των ΥΠΕ (Υγειονομικές Περιφέρειες) καθώς ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας προχώρησε στον διορισμό των περισσότερων Υποδιοικητών.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα για τους Υποδιοικητές των ΥΠΕ δεν απαιτείται έγκριση από τη Βουλή όπως συμβαίνει με τους Διοικητές.
Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας διόρισε τους νέους Υποδιοικητές των ΥΠΕ. Τα περισσότερα πρόσωπα που αναλαμβάνουν τις θέσεις των Υποδιοικητών, είναι γιατροί στο επάγγελμα με πολλούς από αυτούς να έχουν εργασθεί στο δημόσιο σύστημα.
Το ενδιαφέρον υπάρχει για την 6η ΥΠΕ –που περιλαμβάνει τις περιοχές Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας. Εδώ, πρώτος Υποδιοικητής φέρεται να αναλαμβάνει ο κ. Παναγιώτης Μάλλιος, Πτυχιούχος Ιατρικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Σπουδών της Ρώμης “La Sapienza” στην Ιταλία, ενώ θα είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με διετή θητεία.
Δεύτερος Υποδιοικητής αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Νικόπουλος που είναι επίσης Πτυχιούχος Ιατρικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Σπουδών της Ρώμης “La Sapienza” στην Ιταλία και θα είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με διετή θητεία.
Ο κ. Νικόπουλος έχει υπηρετήσει χρόνια το δημόσιο τομέα ενώ σήμερα και προτού υπογράψει υπηρετεί στη Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου.
ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ