ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ – Ετοιμάζουν και νέες εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Στις επετειακές εκδηλώσεις της μάχης Διρού Δήμου Ανατολικής Μάνης παρέστη ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πήγασος» Ιωαννίνων, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν καλή μιας και τα τελευταία δυο χρόνια είχαν αναβληθεί πολλές δράσεις και εκδηλώσεις και ο κόσμος κλείστηκε στο σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα και απομονώθηκε από τις κοινωνικές συναναστροφές.

Η Ελπινίκη Μπάρκα μίλησε για τις επόμενες ενέργειες που σχεδιάζουν καθώς μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις στην Κιάφα ενώ στο τέλος του καλοκαιριού θα διοργανώσουν εκδήλωση στην πλατεία Πάργης όπου και στεγάζεται ο σύλλογος.

«Ο κόσμος θέλει να βγει και να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα ξεκινήσαμε και πάλι να διοργανώνουμε εκδηλώσεις πάντα με προσοχή. Το καλοκαίρι μας δίνει αυτή τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε ανοιχτούς χώρους» είπε, ενώ επεσήμανε ότι πολλοί είναι εκείνοι που επέστρεψαν στον σύλλογο ενώ ενδιαφέρον είναι ότι εγράφησαν και πολλά νέα μέλη «έχουμε πολλές εγγραφές ενώ στο σύλλογο επιστρέφουν και δραστηριοποιούνται εκ νέου τα παλιά μας μέλη. Αυτό δείχνει την ανάγκη του κόσμου να βγει και να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις» κατέληξε η κα. Μπάρκα.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ