Στήριξη για να μείνει η «Φλόγα» ζωντανή

Εκδηλώσεις

Η συναυλία θα γίνει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ, στην Αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών

«Η ζεστασιά μιας φλόγας» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνουν ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» και το Ωδείο νέες τέχνες Ars Nova, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας.

Η συναυλία θα γίνει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ, στην Αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών και τα έσοδα θα διατεθούν εξολοκλήρου για τις ανάγκες της «Φλόγας».

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ελένη Ακονίδου κάλεσε όλους να βρεθούν στην συναυλία προκειμένου να στηρίξουμε την «Φλόγα» και το σπουδαίο έργο της.

Στην Ελλάδα κάθε χρόνο νοσούν περίπου 320 παιδιά. Όλοι μαζί να περάσουμε το μήνυμα ότι ο παιδικός καρκίνος μπορεί να ιαθεί και πρέπει την μάχη να την δίνουμε όλοι μαζί. Να βοηθάμε και να στηρίζουμε όπως και όσο μπορούμε, είπε η κα Ακονίδου.

Από την πλευρά της «Φλόγας» η Ευανθία Καρρά εξήγησε ότι «η Φλόγα φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας. Αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Η Φλόγα καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά που το έχουν ανάγκη και όσο έχουμε κοντά μας όλους εσάς. Διεκδικούμε ουσιαστική παρουσία και δυνατότητα παρέμβασης στα θέματα της ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας των παιδιών μας» είπε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι άνθρωποι του Ωδείου νέες τέχνες Ars Nova. Η Πελαγία Παππά κάλεσε τον κόσμο να αγκαλιάσει την «Φλόγα» ενώ δήλωσαν ότι θα είναι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που θα κάνει ο Σύλλογος για να ενισχύσει τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Η είσοδος στη συναυλία είναι 10 ευρώ. Όλα τα χρήματα θα διατεθούν για την «Φλόγα».

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ