Σεμινάριο υποκριτικής από τον Παντελή Δεντάκη

Εκδηλώσεις

Με αφορμή το έργο του Philippe Minyana «Το Κορίτσι στο Σκοτεινό Δάσος», ο ηθοποιός Παντελής Δεντάκης θα παραδώσει σεμινάριο υποκριτικής στο Θέατρο Έκφραση για 2 Σαββατοκύριακα τον Ιούλιο. Ο ίδιος αναφέρει: «θα ακροβατήσουμε ανάμεσα στην αφήγηση και την πρόζα. Θα διερευνήσουμε υποκριτικά εργαλεία, από τις προσωπικές μας εργαλειοθήκες, και θα αναζητήσουμε καινούργια. Θα δουλέψουμε με ασκήσεις λόγου, κίνησης, δράσης- αντίδρασης. Θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε την υποκριτική μας ενσυναίσθηση».
Το σεμινάριο θα γίνει στο Θέατρο Έκφραση (Αραβαντινού 14) για 2 Σαββατοκύριακα τον Ιούλιο (6-7 & 13-14 Ιουλίου). Ώρες: Σάββατο 17:00 – 21:00, Κυριακή 10:00 – 14:00. Διάρκεια σεμιναρίου: 16 ώρες. Κόστος συμμετοχής: 60 ευρώ
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους και σπουδαστές δραματικών σχολών, μαθητές θεατρικών εργαστηρίων.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν βιογραφικό στο [email protected]
Προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής:10 Ιουνίου.
Ο Παντελής Δεντάκης είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ως ηθοποιός έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες Λ. Βογιατζή, Β. Θεοδωρόπουλο, Κ. Ευαγγελάτου, Ariane Mnouchkine, Δ. Τάρλοου, Θ. Μοσχόπουλο, Γ. Λεοντάρη κ.α. Έχει σκηνοθετήσει τις παραστάσεις Τα Μάτια, Δύο Θεοί, Πενθεσίλεια, Κύκλωπας, Ο Μουνής, Βυσσινόκηπος κ.α. Από το 2015 διδάσκει στην Δραματική σχολή του Πειραϊκού Σύνδεσμου. Ενίοτε, βλέπει τον κόσμο από ψηλά.