Οι γυναίκες της Άρτας προετοιμάζουν το καρναβάλι τους

Εκδηλώσεις

Με γρήγορους ρυθμούς οι γυναίκες της Άρτας προχωρούν στη διοργάνωση της φετινής καρναβαλικής παρέλασης η οποία θα γίνει το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 με ώρα έναρξης 7 το απόγευμα.
Τα γκρουπ ετοιμάζονται πυρετωδώς και αναμένεται μεγάλη συμμετοχή. Τα θέματα θα είναι επίκαιρα και «πιπεράτα», θα καυτηριάζουν τις πολιτικές και κοινωνικές καταστάσεις των ημερών, θα διακωμωδούν πρόσωπα και γεγονότα, αλλά δεν θα λείπουν και τα πολύχρωμα κοστούμια, οι εντυπωσιακές στολές και τα έντονα μακιγιάζ.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας συνεργάζεται με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Χρ. Σιαφάκα, με τον κ. Ν. Λιόντο καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Αρταίων έτσι ώστε να γίνει το πιο επιτυχημένο Καρναβάλι.
Σημαντικό στοιχείο του καρναβαλιού είναι ο εθελοντισμός στον οποίο στηρίζεται η επιτυχία του. Την αφίσα και την πρόσκληση του καρναβαλιού φιλοτέχνησε η Μελίντα Πανταζή.
Η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλες και όλους για μια δημιουργική συμμετοχή στο καρναβάλι του 2019 γεμάτη φαντασία, χιούμορ και σάτιρα.
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: Κική Μανοπούλου: 6936393456, Κυριακούλα Κουτσούμπα: 6978595133, Λαμπρινή Τρομπούκη: 6948805702.