Ο Μάρκος Σεφερλής στο θέατρο της Ε.Η.Μ.

Εκδηλώσεις

Την τελευταία του παράσταση με τίτλο «Ζητείται Σεφ της Κωμωδίας» παρουσιάζει στα Γιάννενα ο γνωστός κωμικός Μάρκος Σεφερλής την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00 το βράδυ στο θέατρο της Ε.Η.Μ.
Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο περίπτερο Ticketsioannina απέναντι από την Περιφέρεια. Για πληροφορίες καλέστε στο: 6947529992.
Γιατί όταν αποφασίζεις να κάνεις κωμωδία πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχει βρεθεί ο ΣΕΦ ΤΗΣ!
Και ναι! Ο ΣΕΦ βρέθηκε! Και δεν είναι ένας απλός ΣΕΦ! Είναι ο MASTERΣΕΦ! Για την ακρίβεια, είναι ο MASTER του γέλιου ΣΕΦερλής Μάρκος!
Ο οποίος και φέτος υπόσχεται στο πλατύ κοινό του γέλιο μέχρι δακρύων. Καυστική σάτιρα, αλλά και μαθήματα κωμωδίας από το Μετρ του είδους στο πλήρως ανακαινισμένο (οπτικοακουστικά και όχι μόνο) θέατρο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ.
Ένας 30μελής θίασος, κάτω από την σκηνοθετική μπαγκέτα του ΣΕΦ της κωμωδίας Μάρκου Σεφερλή, αναμειγνύει τόσο καλά τα υλικά, έτσι ώστε η συνταγή να «δέσει» και να σημειώσει μια ακόμα επιτυχία, αλλά και να χαρίσει άφθονο γέλιο στους λάτρεις του καλού και έξυπνου χιούμορ!

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ
Κείμενα: ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ –
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Σκηνικά: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΟΛΙΔΗ
Κοστούμια:ΑΝΝΑ ΖΙΑΖΙΑ
Μουσική Επιμέλεια:ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ
Χορογραφίες: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΜΕΡΙΔΟΥ
Σχεδιασμός Φωτισμού: ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΪΜΑΛΑΣ
Ήχος: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ
Βοηθός Σκηνοθέτη: ΑΡΕΤΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ
Μουσική Παραγωγή: ΘΟΔΩΡΗΣ (TED) ΖΩΓΡΑΦΟΣ-
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΛΙΤΣΗΣ
Ενορχηστρώσεις: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΙΤΖΟΣ
Rec/Mix/Master/ SoundFX/
VisualFX/Graphics: MINUS 2 PRODUCTIONS
Πρωταγωνιστούν οι: ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΒΑΛΙΑ, ΑΡΕΤΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ, ΖΩΖΑ ΜΕΤΑΞΑ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΕΡΓΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΟΜΑΛΛΟΣ, ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΒΑΖΑΙΟΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΟΡΔΑΝΟΥ.