«Μαμά! Το δωμάτιο των θαυμάτων»

Εκδηλώσεις

Το έργο «Μαμά! Το δωμάτιο των θαυμάτων», της Ελένης Ευθυμίου και της Σοφίας Ευτυχιάδου σε σκηνοθεσία της Ελένης Ευθυμίου, ανεβάζει το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων το Σάββατο σε πανελλήνια πρώτη παρουσίαση στο Καμπέρειο Θέατρο.
Όπως ανέφερε η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Αλέκα Βακαλοπούλου, είναι «μια παραγγελία του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, που στηρίζει, με αυτόν τον τρόπο, την παραγωγή νέων νεοελληνικών κειμένων, αναδεικνύοντας νέες συγγραφικές φωνές, συμμετέχοντας ενεργά στον εμπλουτισμό και την εξέλιξη της νεοελληνικής δραματουργίας στη χώρα μας και ανοίγοντας νέους δρόμους στην υπόθεση νεοελληνικό έργο».
Για το έργο μίλησαν η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ και ηθοποιός της παράστασης, Ελένη Δημοπούλου, η σκηνοθέτις Ελένη Ευθυμίου και οι ηθοποιοί, Σοφία Μπλέτσου και Χαρά Ζησιμάτου.

Ταυτότητα παράστασης

Το κείμενο είναι της Ελένης Ευθυμίου και της Σοφίας Ευτυχιάδου. Σύλληψη – Ιδέα: Ελένη Δημοπούλου. Σκηνοθεσία-Μουσική: Ελένη Ευθυμίου. Σκηνικά-Κοστούμια: Ευαγγελία Κιρκινέ.Κίνηση: Τάσος Παπαδόπουλος. Βίντεο: Θανάσης Καφετζής.Παραγωγή Ήχου: Μανόλης Σταματιάδης. Φωτισμοί: Ζωή ΜολυβδάΦαμέλη. Κατασκευή Σκηνικού: Άκης Μάστακας. Βοηθός Ενδυματολόγου: Αγγελική ΒράνουΔαρίτση. Βοηθός Σκηνογράφου: Χριστίνα Κατσαρέα.
Παίζουν: Ελένη Δημοπούλου, Χαρά Ζησιμάτου, Σοφία Μπλέτσου.Στο βίντεο εμφανίζεται η νεαρή Λένια Μιχαηλίδη.
Στο τραγούδι «Όταν γίνεις Μάνα» τραγουδούν οι σοπράνο Ειρήνη Δόβα και Ελένη Ευθυμίου. Πιάνο, τρομπέτα και ακορντεόν έπαιξε ο Μανόλης Σταματιάδης. Τσέλο έπαιξε ο Κορνήλιος Σταματιάδης.
Στα τραγούδια της παράστασης ακούγονται οι φωνές των τριών ηθοποιών της παράστασης και της Ελένης Ευθυμίου. Οι φωνές τους ηχογραφήθηκαν στο στούντιο του Παναγιώτη Γκόη.
Ευχαριστίες δίνονται στη Βιτόρια Κωτσάλου για την πολύτιμη συμβολή της στο κείμενο και στο νανούρισμα της παράστασης και τους Λεωνίδα Μπακόλα και Κώστα Μανταλιά,για την παραχώρηση εξοπλισμού για την κινηματογράφηση των video της παράστασης.

Info

Πρεμιέρα: Σάββατο 23 Μαρτίου στις 9.00 μ.μ. Παραστάσεις: Τετάρτη (7.00 μ.μ.), Πέμπτη (9.00 μ.μ.), Παρασκευή (9.00 μ.μ.), Σάββατο (9.00 μ.μ.) και Κυριακή (7.00 μ.μ.), στο «Καμπέρειο» Θέατρο, μέχρι και την Κυριακή 7 Απριλίου.
Πωλήσεις εισιτηρίων: Στα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων (Παπάζογλου 5, Αρχοντικό Πυρσινέλλα, 9.00 – 14.30) και στο Viva.gr
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (κανονικό), 7 ευρώ (μαθητές, φοιτητές, στρατευμένοι, πολύτεκνοι, μέλη ΚΑΠΗ), άνεργοι δωρεάν.
Πληροφορίες – κρατήσεις: 2651025670 και 6972445707 (ώρες γραφείου).