Και το χειμώνα Castle Rock Festival 

Εκδηλώσεις

Για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών μίλησε η αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ελένη Ακονίδου.

Η κα. Ακονίδου καλωσόρισε το χειμωνάτικο Castle Rock Festival και αναφέρθηκε στην σειρά εκδηλώσεων που προγραμματίζονται τις επόμενες ημέρες καλώντας τον κόσμο να τις απολαύσει.

Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου παρουσιάζεται η Έκθεση ζωγραφικής Βασιλικής Σιαταρά και Ελένης Βλαχοθανάση καθώς και η Έκθεση 3D painting Γιώργου Σίσκα. Εκθεσιακός Χώρος Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής»
Ώρες λειτουργίας: 18:00 – 22:00

Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, ώρα 20:30 έχουμε Προβολή: «Αφιέρωμα στους Beatles» με το Γιώργο Γάκη

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, ώρα 20:30 Προβολή: «Η Ιστορία του Ροκ» με το Γιώργο Γάκη και τους Troublemakers.

Την ίδια μέρα στις 9 το βράδυ σειρά έχει η εκδήλωση Ars Antique με άριες αντίκες και οργανική μουσική του 17ου και 18ου αιώνα  Θα ακουστούν έργα Pergolesi, Haendel, Scarlatti, Haydn κ.ά. από την υψίφωνο Ειρήνη Δόβα και την πιανίστρια Γεωργία Αναστάση, στο τσέμπαλο (καθηγήτριες του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων).  Τις μεταφράσεις επιμελήθηκε η Μαρία Στρατσάνη, η οποία θα παρουσιάσει την εκδήλωση.  Η εκδήλωση θα γίνει στην Αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, ώρα 20:30 Jamm Night. Επίσημη προβολή των trailers του 5ου Castle Rock Festival Jamming με μουσικά συγκροτήματα της πόλης μας
Έκθεση Rock T shirts του Κλέανδρου Ζυγούρη και του Κώστα Γούλα . Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στα Σφαγεία στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής»

Η είσοδος σε κλειστούς χώρους επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο εξάμηνο με επίδειξη σχετικού πιστοποιητικού.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ