«ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»- Κοπή πίτας με τυχερό από άλλη παράταξη

Εκδηλώσεις

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων της Δημοτικής Παράταξης «Γιάννενα Τώρα» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας για το 2020.
Στην κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» έκοψε τη Βασιλόπιτα και αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους για μια δημιουργική χρονιά για το Δήμο Ιωαννιτών.
Ο Συντονιστής της Παράταξης κ. Μιχάλης Φαρσαρώτας, ο Επικεφαλής της Παράταξης, Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ κ. Άρης Μπαρτζώκας και ο εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης και Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ κ. Δημήτρης Πάνου καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκαν για το νέο έτος.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας, κ. Βαγγέλης Πήχας, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου, κ. Νίκος Τσόλης, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία».
Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, κα. Μαρία Τσολάκη, η Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, κα. Ελένη Σιάση, και ο Γραμματέας του ΤΕΕ, κ. Αλέξανδρος Λάμπρου.
Τυχερός της εκδήλωσης αναδείχτηκε ο κ. Πήχας που κέρδισε το φλουρί, το οποίο συνοδευόταν από ένα συμβολικό δώρο, ένα Smartwatch, δηλαδή ένα «έξυπνο ρολόι».