Εθελοντική αιμοδοσία από το Hall οf Brands και την ΕΠΣ Ηπείρου

Εκδηλώσεις

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου και το Hall οf Brands διοργανώνουν ανοικτή εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή (27-28-29 Ιανουάριου)

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου και το Hall οf Brands διοργανώνουν ανοικτή εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή (27-28-29 Ιανουάριου), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Hall οf Brands (6o χλμ Ιωαννίνων – Αθηνών) μεταξύ 14:00-20:00.

Αναμένοντας τις αποφάσεις για την επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων, οι ερασιτέχνες παράγοντες, αθλητές, προπονητές, διαιτητές και σύσσωμο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παρακολουθεί την καθημερινότητα, στηρίζοντας «αγώνες» και «ανάγκες» συνανθρώπων μας.
«Αντιλαμβανόμενοι την μεγάλη έλλειψη αίματος που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της πόλης μας, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, επιδεικνύουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο, για ακόμη μια φορά με την διοργάνωση ανοικτής εθελοντικής αιμοδοσίας», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το Hall οf Brands θα προσφέρει για κάθε μία μονάδα αίματος μία μπάλα adidas, ενώ στα σωματεία της ΕΠΣ Ηπείρου, των οποίων τουλάχιστον δύο εκπρόσωποί τους θα συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, θα χορηγήσει 10 μπάλες adidas.
Από την πλευρά της, η ΕΠΣ Ηπείρου θα χορηγήσει στα συμμετέχοντα σωματεία της από μία μπάλα επίσημων αγώνων.
Η δεκάλεπτη και ανώδυνη διαδικασία της αιμοδοσίας δεν κοστίζει τίποτε αλλά έχει ανεκτίμητη αξία για τον συνάνθρωπο.