ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ – Χιλιάδες κόσμου στη συναυλία της Ελ. Τσαλιγοπούλου

Εκδηλώσεις

Το ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι, αλλά και η μοναδική ερμηνεία της Ελένης Τσαλιγοπούλου γοήτευσαν τους 2.500 και πλέον κόσμου, όλων των ηλικιών, που το βράδυ της Τρίτης ανηφόρησαν στο λόφο «Καστρί» στον αρχαιολογικό χώρο Πασσαρώνας για τη συναυλία που διοργάνωσαν ο Δήμος Ζίτσας και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων.
Η μουσική παράσταση της Ελένης Τσαλιγοπούλου και του συγκροτήματος Boğaz Μusique, με τίτλο «Κορίτσι και Γυναίκα», πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει κάθε χρόνο το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με αφορμή την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα στις οποίες συμμετέχει και ο Δήμος Ζίτσας.
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ανεβαίνοντας στη σκηνή ξεσήκωσε το κοινό με την ερμηνεία της προσφέροντάς του, ένα μουσικό ταξίδι ξεχωριστής διασκέδασης με τραγούδια λαϊκά, έντεχνα και παραδοσιακά.
Στη συναυλία χαιρετισμό απεύθυνε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού Γιαννούλα Γεωργούλη η οποία μεταξύ άλλων καλωσόρισε τους καλλιτέχνες και το πολυπληθές κοινό. Παρόντες ήταν, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος, η Βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. Μαρία Κεφάλα, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι-Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων και πλήθος κόσμου.