200 αθλητές παίζουν μπριτζ

Εκδηλώσεις

Για ακόμα μια χρονιά η πόλη των Ιωαννίνων είναι έτοιμη να φιλοξενήσει πάνω από 200 αθλητές από όλη την Ελλάδα

Για ακόμα μια χρονιά η πόλη των Ιωαννίνων είναι έτοιμη να φιλοξενήσει πάνω από 200 αθλητές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα έρθουν να αγωνιστούν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορειοδυτικής Ελλάδας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ.

Από σήμερα, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου θα διαγωνιστούν σε αγώνες ζευγών και ομάδων στο συγκρότημα «Φρόντζου Πολιτεία» όπου θα πραγματοποιηθούν όλες οι αγωνιστικές εκδηλώσεις για το πρωτάθλημα που διοργανώνεται από το Αγωνιστικό Μπριτζ Ιωαννίνων σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ιωαννιτών και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού  Δήμου Ιωαννιτών Νίκος Τσόλης ευχήθηκε καλή επιτυχία και κάλεσε όλους να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να γνωρίσουν από κοντά το μπριτζ, με τον γενικό γραμματέα του ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ιωαννίνων Κώστα Κιτσαντώνη, να δηλώσει πως είναι χαρούμενος για την επιστροφή των αγώνων καλώντας και εκείνος με τη σειρά του τον κόσμο να βρεθεί κοντά στις ομάδες.

Η διαιτητής Ελευθερία Εφαπλωματά έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το μπριτζ λέγοντας ότι είναι  ένα παιχνίδι για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικονομικής δυνατότητας. Πρόσθεσε, επίσης, ότι μπορεί να παίζεται με τράπουλα, ωστόσο διαφέρει από άλλα παιχνίδια.
Τέλος, το μέλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ιωαννίνων Δημήτρης Σμπόνιας μετέφερε την δική του εμπειρία από την ενασχόληση με το μπριτζ λέγοντας ότι το κλίμα είναι όμορφο και το ίδιο και η συναναστροφή με άλλους παίκτες και τους δασκάλους.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ