Ξεκίνημα σε χαλαρούς ρυθμούς για τον ΠΑΣ

Αθλητικά

Στην αφετηρία της νέας χρονιάς ενόψει της συμμετοχής του στη Σούπερ Λίγκα 1 μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έκανε το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ.

Ο Αργ. Γιαννίκης και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει το πλάνο της προετοιμασίας, που θα ξεκινήσει σε χαλαρούς ρυθμούς κυρίως για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια στο βασικό σκέλος της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, θα αρχίσει το σταδιακό μοντάρισμα του συνόλου.

Αυτό άλλωστε είναι απαραίτητο και εκ των ων ουκ άνευ, τη στιγμή που το ρόστερ θα «υποστεί» μεταβολές το επόμενο διάστημα, λόγω των μεταγραφών που θα γίνουν αλλά και εξαιτίας των αποχωρήσεων που ήδη συντελέστηκαν και εκείνων, που πιθανότατα θα ακολουθήσουν.

Απόντες από τη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΣ ήταν οι Νάουμετς και Κρίζμαν με τον πρώτο να αναμένεται το βράδυ στα Γιάννενα και να υπολογίζεται κανονικά για την αυριανή προπόνηση, τον δεύτερο όμως να ταλαιπωρείται λόγω covid. Ευτυχώς, ο Κρίζμαν δεν βρέθηκε θετικός, όμως φτάνοντας την Τρίτη στο αεροδρόμιο των Σπάτων, διαπιστώθηκε, ότι δεν είχε συμπληρώσει τα σχετικά έντυπα, με το barcode κι έτσι επέστρεψε στην Κροατία!

Ο Κροάτης φορ, όπως προβλέπει η διαδικασία αναμένεται να επιστρέψει σήμερα ξανά στην Ελλάδα και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα βρίσκεται αύριο το βράδυ στα Γιάννενα, επομένως, αναμένεται να χάσει και τη σημερινή προπόνηση.