Ξεχώρισαν οι «μικροί» του γιαννιώτικου πιγκ πογκ

Αθλητικά

Αξιόλογες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι τέσσερις  αθλητές του Α.Σ Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων στο Πανελλήνιο τουρνουά πιγκ-πογκ μικρών ηλικιών στη Πάτρα το σαββατοκύριακο. Ένα επιτυχημένο τουρνουά με 173 συμμετοχές για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες από 50 σωματεία, από όλη την Ελλάδα.

Στους Παμπαίδες  ο  Γιώργος Κοσμάς πετυχαίνοντας  6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και χάνοντας μόνο ένα σετ από τους αντιπάλους του κατέκτησε την  1η θέση και το χρυσό μετάλλιο. Σημειωτέον ότι έχει κατακτήσει τα τρία χρυσά μετάλλια από τα 4 Πανελλήνια τουρνουά που έχουν πραγματοποιηθεί από τη αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Φίλιππος Κωνσταντίνος Μανούσης πέρασε ως 1ος  από τον όμιλο, όμως στον 1ο αγώνα στη φάση των νοκ-άουτ, ηττήθηκε απρόβλεπτα και τελικά με 4 νίκες και 3 ήττες κατέλαβε την 12η θέση σε 46 αθλητές. O Σπύρος Χρήστου, ο μικρότερος σε ηλικία από τους Γιαννιώτες, στην ίδια κατηγορία, πέρασε 3ος από τον όμιλο και τελικά με σύνολο 4 νίκες και 3 ήττες κατέλαβε την 26η θέση.

Στους Παίδες ο Χρήστος Κοντοδήμας  πήρε την  24η θέση με 2 νίκες και 5 ήττες ανάμεσα σε 32 αθλητές.

Επίσης, τα Γιάννενα είχαν εκπροσώπηση στο τουρνουά της Πάτρας και  στη διαιτησία με τον Δημήτριο Ανδριώτη και τον Γεώργιο Γκαρτζονίκα, οι οποίοι είναι επίσημοι διαιτητές της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και τα πήγανε περίφημα στα καθήκοντα τους.