Βανδαλισμοί δίχως τέλος στο γήπεδο της Θύελλας Κατσικά

Αθλητικά

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του συλλόγου τονίζει ότι θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα τοποθετώντας κάμερες για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των γηπέδων.

Μετά την καταστροφή που προκάλεσε ασυνείδητος οδηγός με την εισβολή στο βοηθητικό γήπεδο της Θύελλας Κατσικά, χθες μπήκε και το κερασάκι στην τούρτα με τους βάνδαλους να προχωρούν σε ένα ακόμη βήμα καταστροφής των δημοσιογραφικών θεωρείων, αλλά και των καθισμάτων στην κερκίδα.

Η ανακοίνωση της ομάδας

«Είμαστε μία διοίκηση 7 νέων ατόμων με όραμα για την τοπική κοινωνία και την ομάδα μας και την ανάδειξη της μέσα από το μαζικό αθλητισμό, ο οποίος προάγει τον πολιτισμό. Τα τελευταία πέντε χρόνια που είμαστε στο διοικητικό θώκο της ομάδας, έχουμε καταφέρει να την κάνουμε ξανά μεγάλη και ανάλογη του ονόματος της αγωνιστικά και οργανωτικά. Όμως όπως φαίνεται σε κάποιους αυτό δεν αρέσει.

Σε συνέχεια παλαιών βανδαλισμών και δολιοφθορών όπως κλοπή υλικών και κυπέλλων της ομάδας από τα γραφεία μας, αφαίρεση περιφράξης, κόψιμο και κλοπή ξύλινων στύλων που θα βάζαμε προβολείς και πολλά άλλα, ήρθε το προχθεσινό με την εισβολή του πιτσιρικά με το αυτοκίνητο στο βοηθητικό γήπεδο τώρα μπαίνει και το κερασάκι στην τούρτα.

Κάποιοι που αγαπάνε την ομάδα και σέβονται τον χρόνο, το χρήμα και τον κόπο της διοίκησης και των μελών εισήλθαν στα δημοσιογραφικά θεωρεία σπάσαν την πόρτα πέταξαν τις πολυθρόνες και ό,τι άλλο βρήκαν μέσα στο γήπεδο και σαν να μην τους έφτανε αυτό είπαν να το τερματίσουν και σπάσανε καθίσματα από την κερκίδα πού ακόμη δεν προλάβαμε να τη χαρούμε, ως εκ τούτου η διοίκηση του οργανισμού δεσμεύεται να προβεί στις οποίες ενέργειες επιτρέπει ο νόμος προκειμένου να προστατευτεί η περιουσία των δημοτών ενώ στο επόμενο διάστημα έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθούν κάμερες ασφαλείας στις αθλητικές εγκαταστάσεις μας.

Η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των γηπέδων αποτελεί προτεραιότητα για εμάς.

Οι χώροι άθλησης ανήκουν σε όλους και οφείλουμε να τους προστατεύσουμε με κάθε μέσο, ώστε να συνεχίσουμε να βλέπουμε όλο και περισσότερα παιδιά γονείς και αθλητές σε αυτούς. Όλα ανήκουν στις επόμενες γενιές και για αυτές θα προσπαθήσουμε πάντα να είμαστε παράδειγμα και να τους παραδώσουμε κάθε γήπεδο σε ακόμα καλύτερη κατάσταση.»

Ανακοίνωση για την εισβολή Ι.Χ. στον αγωνιστικό χώρο

Την απογοήτευσή του εκφράζει το ΔΣ του ΠΑΣ Θύελλα Κατσικά, με ανακοίνωση που εξέδωσε για την καταστροφή αθλητικού χώρου.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο γήπεδο μπήκε κάποιος ασυνείδητος με το όχημά του και το κατέστρεψε.

Η ανακοίνωση του ΔΣ του ΠΑΣ Θύελλα Κατσικά

«Είμαστε άκρως απογοητευμένοι… Η προσπάθεια που γίνεται από την διοίκηση, τους φιλάθλους, τους χορηγούς και τις τοπικές αρχές διαλύεται από κάποιους “γνωστούς – άγνωστους”

Κατέστρεψαν έναν χώρο ο οποίος είχε φτιαχτεί για εκγύμναση, άθληση και αναψυχή. Ένας χώρος που αποτελεί ιστορικό και πολιτιστικό κειμήλιο μιας από τις αρχαιότερες ομάδες των Ιωαννίνων και της Ηπείρου

Το ΔΣ της Θύελλας είναι άκρως λυπημένο που με τέτοια θράσος κάποιος οδήγησε το ΙΧ του και κατέστρεψε το γήπεδο που έχουν χαραχθεί αμέτρητα όνειρα και εμπειρίες παιδιών εδώ και δεκαετίες

Ελπίζουμε ο υπαίτιος να εμφανιστεί, να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη από τους φιλάθλους, πρώτα από όλα, και στην συνέχεια να προχωρήσει στην αποκατάσταση των ζημιών

Σε κάθε άλλη περίπτωση που δεν εμφανιστεί ο καταστροφέας, η Θύελλα θα κινηθεί με κάθε νόμιμο μέσο για την έρευνα και την αναζήτηση του δράστη.»