Το βλέμμα στο Κύπελλο, το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα

Αθλητικά

Μπορεί τον ΠΑΣ να τον ενδιαφέρει το παιχνίδι με τον Βόλο την Κυριακή, δεν είναι όμως αδιάφορος για το Κύπελλο και το σημερινό παιχνίδι (19.30) με τον Ατρόμητο

Να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει ο ΠΑΣ και η ευκαιρία του ξεκινάει σήμερα (19.30) στο παιχνίδι με το οποίο υποδέχεται στους «Ζωσιμάδες» τον Ατρόμητο.

Το κρίσιμο παιχνίδι παραμένει η αναμέτρηση με τον Βόλο την Κυριακή για το πρωτάθλημα, όμως και το σημερινό παιχνίδι δίνει μία ευκαιρία για τον Αργ. Γιαννίκη, να δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα μέχρι σήμερα παιχνίδια και ταυτόχρονα να ξεκουράσει κάποιους που θέλει να τους έχει σίγουρα περισσότερο ετοιμοπόλεμους την Κυριακή.

Θέση στη βασική 11άδα διεκδικούν μεταξύ άλλων παίκτες όπως οι Οικονομόπουλος, Πήλιος, Λώλης, Δούμτσης, Πανουργιάς, Γροσδάνης. Εκτός απροόπτου ο Παντελάκης που εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι στο βασικό σχήμα. Για τη θέση του τερματοφύλακα, παρότι ο Χουτεσιώτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και θα είναι στην αποστολή, ο Αθανασίου θα είναι αυτός που θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ώστε ο έμπειρος τερματοφύλακας να είναι έτοιμος και πάλι για το παιχνίδι της Κυριακής. Επίσης, εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Κάστρο και Ντομίνγκεζ με τον ισπανό να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Βόλο την Κυριακή.

Ο Αργ. Γιαννίκης συμπεριέλαβε στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι τον νεοαποκτηθέντα επιθετικό Μιλιντσεάνου, αν και πολύ δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο προπονητής των Ηπειρωτών συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Χουτεσιώτη, Αθανασίου, Παντελάκη, Εραμούσπε, Σάλιακα, Κάργα, Πήλιο, Οικονομόπουλο, Πανουργιά, Καρτάλη, Λώλη, Λιάσο, Νάουμετς, Μπρένερ, Ελευθεριάδη, Γροσδάνη, Δούμτση, Λέο, Μιλιντσεάνου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντομίνγκεζ, Κάστρο, Κρίζμαν, Σιόντης, Παμλίδης, Πίρσμαν, Γιαννίκογλου, Γώγος και Νάτιντσουκ.