Θρίαμβος για τον ΠΑΣ στο Κύπελλο

Αθλητικά

Πέρασε στα ημιτελικά με δεύτερη νίκη επί του Παναθηναϊκού (2-1)

 

Θρίαμβος για τον ΠΑΣ Γιάννινα που πέρασε στο Κύπελλο στα ημιτελικά με δύο εντυπωσιακές νίκες επί του Παναθηναϊκού και αποκορύφωμα το μεγάλο αποτέλεσμα χτες το βράδυ μέσα στη Λεωφόρο 2-1.

Ο ΠΑΣ πήρε τα ηνία του παιχνιδιού από την αρχή και μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά ήταν μπροστά με 2-0!

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Καρτάλης εκτέλεσε το φάουλ και ο Παντελάκης με κεφαλιά νίκησε τον Διούδη κάνοντας το 0-1. Η πίεση στα καρέ του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και επτά λεπτά μετά μετά από σέντρα από αριστερά του Μιλντσεάνου ο Χατζηθεοδωρίδης στην προσπάθειά του να διώξει έκανε το αυτογκολ και το 0-2.

Ο ΠΑΣ κυριάρχησε σε όλο το πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό που θεωρητικά αναζητούσε γκολ μετά την ήττα του πρώτου αγώνα (2-1) να περιορίζεται σε έναν παθητικό ρόλο που ελάχιστες ευκαιρίες.

Αλλά και το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με φλυαρία του Παναθηναϊκού που δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός παρά τον σχετικό χώρο που άφηνε ο ΠΑΣ αμυνόμενος. Μια κεφαλιά του Καρλίτος που έφυγε ψηλά άουτ στο 55’ θα μπορούσε να θεωρηθεί η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους. Όμως κυρίαρχος του παιχνιδιού συνέχιζε και το επόμενο διάστημα να είναι ο ΠΑΣ που ήλεγχε τον ρυθμό και δεν ένιωθε κανένα κίνδυνο.

Χωρίς να αλλάξει κάτι ριζικά, ο Παναθηναϊκός μείωσε στο 74’ όταν ο Αϊτόρ έκανε σέντρα και ο Πούγγουρας με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Σκορ που δεν άλλαξε ως το τέλος.