Σύγχρονος ηλεκτρονικός πίνακας στους «Ζωσιμάδες»

Αθλητικά

Μετά από πολλά χρόνια, το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» απέκτησε νέο ηλεκτρονικό πίνακα

Μετά από πολλά χρόνια, το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» απέκτησε έναν ηλεκτρονικό πίνακα (matrix) η εγκατάσταση του οποίου ολοκληρώθηκε την Τετάρτη και που εκτός απροόπτου, θα τεθεί σε λειτουργία από το παιχνίδι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με την Λαμία, το βράδυ της προσεχούς Δευτέρας.

Πρόκειται για την υλοποίηση ενός ακόμη έργου από την ΕΔ του ΠΕΑΚΙ, το οποίο είχε προαναγγελθεί πριν από αρκετούς μήνες και έγινε πράξη, όπως ανέφερε ο πρόεδρος Παντελής Κολόκας, που μίλησε και για τις επιπλέον δυνατότητες που υπάρχουν για την αξιοποίηση του ηλεκτρονικού πίνακα.

Όπως εξήγησε, είναι λανθασμένη η άποψη πολλών, ότι η προμήθεια του πίνακα έγινε για την εξυπηρέτηση της ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, καθώς στην πράξη πρόκειται για ένα πολυεργαλείο που μπορεί να αξιοποιηθεί ποικιλοτρόπως όπως για την προβολή αθλητικών γεγονότων, όπως αγώνες στίβου, για ταυτόχρονη μετάδοση στιγμιότυπων και φυσικά για την προβολή διαφημίσεων, που μπορούν να αποφέρουν έσοδα για τον φορέα λειτουργίας.

«Είναι μία σύγχρονη εγκατάσταση, που έλειπε από του Εθνικό Στάδιο και που πιστεύουμε, ότι θα βοηθήσει και την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και τους φιλάθλους βελτιώνοντας τις συνθήκες ποιότητας και παρακολούθησης ενός αγώνα. Μακάρι, να συνοδέψει και την ομάδα του ΠΑΣ σύντομα στη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που το θέλει η πόλη και η Ήπειρος και της αξίζει κιόλας με βάση τη φετινή της πορεία», ανέφερε ο κ. Κολόκας.