Σειρά παίρνουν τα πρώτα φιλικά για τον ΠΑΣ

Αθλητικά

Τα φιλικά παιχνίδια, τα πρώτα του καλοκαιριού, είναι η νέα πρόκληση των παιχτών του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αύριο Πέμπτη, ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο στις 19.30 σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να μεταδοθεί απευθείας από το συνδρομητικό κανάλι, κάτι όμως που μάλλον θα ανακοινωθεί σήμερα.

Η αποστολή του ΠΑΣ θα αναχωρήσει από σήμερα για την Αθήνα, όμως δεν θα επιστρέψει μετά το παιχνίδι, καθώς φαίνεται ότι έχει κλείσει ένα ακόμη φιλικό με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, που θα γίνει στις εγκαταστάσεις στου Ρέντη.

 

Νέο μέλος

Ο συνεταιρισμός της SL1 στο μεταξύ συνεδρίασε χθες με πρώτο θέμα την εγγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα ως νέο μέλος, με την διοργανώτρια αρχή να καλωσορίζει την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ένα σχετικό tweet.

Στη συνεδρίαση ελήφθησαν και άλλες σημαντικές αποφάσεις, όπως το δικαίωμα των ομάδων να κάνουν πέντε αλλαγές στα παιχνίδια τους, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που παρέχει η FIFA για τη νέα σεζόν, λόγω του βεβαρυμένου αγωνιστικού προγράμματος εξαιτίας της πανδημίας.

Επίσης αποφασίστηκε η διενέργεια των ελέγχων της κατάστασης του χλοοτάπητα κάθε γηπέδου από εξειδικευμένους συνεργάτες του οίκου STRI, σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Τέλος, καθορίστηκε η 31η Αυγούστου ως ημερομηνία της έκτακτης γενικής συνέλευσης του συνεταιρισμού, στην οποία θα τεθούν προς έγκριση οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων (ανδρών και νέων) της περιόδου 2020-21.

Στην έναρξη της συνεδρίασης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του επίτιμου προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη.