ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Ξεκίνησε η προετοιμασία για την Κυριακή

Αθλητικά

Πίσω στις προπονήσεις επέστρεψε χθες ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον αγώνα ενάντια στην Κασσιόπη την Κυριακή.

Η προπόνηση έγινε σε πλαστικό χλοοτάπητα καθώς η βροχόπτωση δημιούργησε λίμνες στα βοηθητικά του ΠΕΑΚΙ και για να μην επιβαρυνθούν οι αγωνιστικοί χώροι -που έτσι κι αλλιώς δεν είναι στα καλύτερά τους- οι παίκτες του ΠΑΣ προπονήθηκαν στο Epirus Arena.

Από τη στιγμή που οι βροχοπτώσεις σταμάτησαν και δεν προβλέπεται να αρχίσουν ξανά τουλάχιστον μέχρι το σαββατοκύριακο, ο ΠΑΣ θα επιστρέψει σήμερα στο ΠΕΑΚΙ για να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την προετοιμασία.

Το παιχνίδι με την Κασσιόπη θα είναι από τα ελάχιστα της φετινής χρονιάς για τον ΠΑΣ που δε θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, αν και η δυναμικότητα του αντιπάλου και η σχεδόν βέβαιη επικράτηση του ΠΑΣ, αναμένεται να επηρεάσει ώστε να μην βρεθεί πολύς κόσμος στο γήπεδο.

Συνέπεια πάντως της προπόνησης σε πλαστικό χλοοτάπητα ήταν η απουσία του Κάστρο και από τη χθεσινή προπόνηση, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται από τη σύσπαση στον δικέφαλο και εκτός απροόπτου θα προφυλαχθεί και στην αναμέτρηση της Κυριακής. Απόντες θα είναι λόγω τιμωρίας οι Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας και Λιάσος, ενώ επιστρέφει και λογικά θα είναι στην 11άδα ο Καρτάλης.

Κανονικά πήρε μέρος στο πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης ο Παντελάκης, που έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους την Τρίτη.

Η ομάδα στη χθεσινή προπόνηση ασχολήθηκε με την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρούς χώρους και με παιχνίδια τακτικής.

Ο Αργ. Γιαννίκης φρόντισε να στείλει πάντως το μήνυμα στους παίκτες του, να μην υποτιμήσουν την Κασσιόπη την Κυριακή, αλλά να δουν την αναμέτρηση ως ένα ακόμη δύσκολο σκαλοπάτι, που πρέπει να ανέβουν στην πορεία προς την κορυφή μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου και πριν την έναρξη των πλέι οφ.

 

Σφυρίζει ο Ωραιόπουλος

Την αναμέτρηση της Κυριακής (15.00) ορίστηκε να διευθύνει ο Ωραιόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου, με βοηθούς τους Χριστοδούλου και Κοκμοτό από τους συνδέσμους Ημαθίας και Δωδεκανήσου αντίστοιχα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Πουλικίδης του συνδέσμου Δράμας.