ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Ξεκινά προετοιμασία στο Καρπενήσι

Αθλητικά

Στο Καρπενήσι για 7η συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από το μεσημέρι της Δευτέρας σε προπονητικό κέντρο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν. Απών είναι ο Σεργκερασβίλι που μέσα στις επόμενες ημέρες θα χειρουργηθεί.

Σε δύο άξονες έχει οργανωθεί η προπόνηση της γιαννιώτικης ομάδας που ξεκίνησε από χθες το απόγευμα με τις πρωινές προπονήσεις να δίνουν έμφαση στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της αντοχής και τις απογευματινές να δίνουν βαρύτητα στην τακτική.

Εκεί άλλωστε υπάρχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των φιλάθλων του ΠΑΣ τουλάχιστον, που περιμένουν με αγωνία το πώς ο νέος τεχνικός της ομάδας θα καταφέρει να περάσει στους παίκτες του τη δική του φιλοσοφία.

Ο κ. Γιαννίκης άλλωστε δήλωσε λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, με κύριο χαρακτηριστικό την προσαρμογή σε διάφορα συστήματα, αλλά και την γρήγορη μετάβαση (τρανζίσιον) από την άμυνα στην επίθεση.

Ο προπονητής κ. Γιαννίκης πήρε μαζί του στο Καρπενήσι 28 παίκτες, και συγκεκριμένα τους:

Σκόνδρα, Μπουκουβάλα, Νικολιά, Κρίζμαν, Περιστερίδη, Πάντελιτς, Αποστολόπουλο, Ζιούλη, Λέο Μπατίστ, Καρτάλη, Πανουργιά, Γιαννίκογλου, Νάουμετς, Ράντοβατς, Ζώγκο, Οικονομόπουλο, Παπαδόπουλο, Πήλιο, Βασιλάκη, Γώγο, Λιάσο, Βενετικίδη, Γροσδάνη, Λώλη, Ξύδα, Ελευθεριάδη, Σιόντη και Παμλίδη.

Αρχηγός της αποστολής για την προετοιμασία είναι ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκος.

 

Σκόνδρας, Νικολιάς και Μπουκουβάλας οι νέοι αρχηγοί

Ο Σκόνδρας, ο Νικολιάς και ο Μπουκουβάλας στο μεταξύ ορίστηκαν νέοι αρχηγοί της ομάδας, κάτι που ανακοινώθηκε λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει για το Καρπενήσι. Οι επιλογές κρίνονται αναμενόμενες σε μεγάλο βαθμό, αφού ο Σκόνδρας είναι πλέον ο παλαιότερος παίκτης στην ομάδα, από το 2013, ενώ ο Νικολιάς με τον Μπουκουβάλα ήρθαν στα Γιάννενα το 2016, τη χρονιά της ιστορικής παρουσίας του ΠΑΣ στην Ευρώπη.