ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC – Νίκησε τον Βόλο και ετοιμάζεται για την Πυλαία

Αθλητικά

Ακόμα ένα βήμα προς τους στόχους της έκανε το Σάββατο, στον Βόλο, η Γυναικεία Ομάδα Μπάσκετ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, νικώντας τη νεανική ομάδα του Ολυμπιακού με 70-40.
Ο ΠΑΣ βρέθηκε από το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με διαφορά την οποία διεύρυνε σταθερά και τις Σαρηγιαννίδου, Μεντεσίδου και Ντάλλα να σκοράρουν διψήφιο αριθμό πόντων.
«Με αυτή τη νίκη προχωράμε για το επόμενο βήμα, το οποίο θα είναι το τρίτο από τα επτά μέχρι το τέλος. Τον επόμενο αγώνα τον περιμένουμε πολύ, καθώς υποδεχόμαστε στην έδρα μας την Πυλαία που είναι μια θέση πάνω από εμάς στο βαθμολογικό πίνακα.Απευθύνουμε λοιπόν πρόσκληση στους φιλάθλους μας, να γεμίσουν το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στις 17 Μαρτίου, να στηρίξουν την ομάδα στην προσπάθειά της να πάρει τη νίκη.Τέλος, ευχόμαστε στην αθλήτρια της ομάδας μας Ελένη Πάφη γρήγορη ανάρρωση, από τον τραυματισμό της. Θα είμαστε μαζί σε αυτή την περιπέτεια και μόλις επιστρέψει στο παρκέ, είμαστε σίγουροι ότι θα είναι σαν να μην πέρασε λεπτό απουσίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σιαμέτης): Ντάλλα 12(2), Χήτα, Βρασταμηνού 2, Μεντεσίδου 15, Σαρηγιαννίδου 20(1), Ξανθοπούλου 5(1), Πανούτσου, Διαμμαντοπούλου 6, Πάφη 2, Μπουκουβάλα 2, Χρηστάκη 6.