ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Την Πέμπτη η εκδίκαση της προσφυγής

Αθλητικά

Εν αναμονή της εκδίκασης της προσφυγής της στο Διαιτητικό Δικαστήριο, που θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης, βρίσκεται η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με την δικαίωση, αν και απίθανη, να μπορεί να φέρει τα πάνω – κάτω στην αναδιάρθρωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως την υπεράσπιση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχει αναλάβει η νομικός κα Σεβαστοπούλου και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλ. Κούγιας το γραφείο του οποίου μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται πως: δέχτηκε την πρόταση του κ. Χριστοβασίλη για να υποστηρίξει την προσφυγή σε ένα πολύ δύσκολο θέμα, το οποίο αφορά την αγωνιστική επιβίωση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, και για λόγους συναισθηματικούς, και αγωνιστικά, αφού επί των ημερών του δημιουργήθηκε όλη η υποδομή, ώστε να δημιουργηθεί η τελευταία μεγάλη ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, η οποία κατέκτησε 2 φορές την 5η θέση του πρωταθλήματος και αγωνίστηκε στην Ευρώπη.

 

Δημοσιεύματα για αλλαγή ιδιοκτησίας

Με πιθανότατα άλλους σκοπούς από τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης μέχρι την εμπλοκή της ΠΑΕ σε πολιτικά παιχνίδια, χθες, υπήρξε ένα μπαράζ δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο, σχετικών με επικείμενες αλλαγές στη διοίκηση της ΠΑΕ, από την εμπλοκή επιχειρηματικών ομίλων, μέχρι την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Ο Γ. Χριστοβασίλης σε δήλωσή του στο gazzetta.gr, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία πρόταση και πως καλό είναι να σταματήσουν όσοι βγάζουν τις φήμες αυτές να χρησιμοποιούν την ομάδα για τους δικούς τους σκοπούς.

 

Υπόμνημα από τον Περιφερειάρχη

Εν αναμονή της εκδίκασης της προσφυγής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ο περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης χαρακτήρισε αρνητική εξέλιξη την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση, τόσο για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ όσο και για το ποδόσφαιρο της ελληνικής περιφέρειας.

«Κατά την πρόσφατη ιδιωτική επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη στα Ιωάννινα, του είχα διαβιβάσει σχετικό υπόμνημα, αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους θεωρούσαμε και θεωρούμε πως η αναδιάρθρωση έπρεπε να γίνει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Δυστυχώς η πρόταση αυτή δεν εισακούστηκε», αναφέρει ο κ. Καχριμάνης.