ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- Νέα προσθήκη ο Άγγελος Ζιούλης

Αθλητικά

Με ολοκληρωμένες σχεδόν τις μεταγραφικές κινήσεις της γιαννιώτικης ομάδας ο νέος προπονητής Αργ. Γιαννίκης θα ξεκινήσει την προπόνηση των αθλητών με ένα αξιόλογο τμήμα του ρόστερ.

Χθες ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Άγγελου Ζιούλη, που αγωνίζεται σε θέση κεντρικού αμυντικού και έμεινε ελεύθερος από τον Κισσαμικό. Ο Ζιούλης είναι 24 ετών και έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του Κισσαμικού, του Θ.Ο.Ι. Λακαταμίας, της Α.Ε. Λεμεσσού και του Παναθηναϊκού.

«Ο ερχομός μου στην ομάδα του ΠΑΣ και στην πόλη των Ιωαννίνων είναι κάτι το οποίο με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί είναι ιστορική ομάδα και αυτή τη στιγμή κάνει μία προσπάθεια να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Θέλω να βοηθήσω με τις δυνάμεις μου και να πετύχουμε όλοι μαζί το στόχο μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας και τον προπονητή κ. Γιαννίκη για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα», αναφέρει στην πρώτη του δήλωση στην ιστοσελίδα του ΠΑΣ.

Ακόμη, θεωρείται «κλεισμένη» η μεταγραφή του Βόσνιου Σαμίρ Ράντοβατς που έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Βοσνίας στην Α’ και Β’ Εθνική κατηγορία, αλλά και με τη φανέλα των εθνικών ομάδων. Πρόκειται για μία μεταγραφή που είχε ολοκληρωθεί τυπικά από τον Φεβρουάριο, και θα ανακοινωθεί επισήμως μόλις ο παίκτης περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.

Το πρωτάθλημα εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου και ο ΠΑΣ τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται να έχει καλύψει τα περισσότερα κενά, ενώ όσα τυχόν προκύψουν είτε στην προετοιμασία είτε λόγω κάποιων νέων αποχωρήσεων, θα καλυφθούν στην πορεία.

 

 

 

Ενδεχόμενο αποχώρησης του Κάστρο

 

Ο κολομβιανός Φάμπρι Κάστρο στο μεταξύ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα, απέστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ για την τακτοποίηση κάποιων οφειλών και με την κίνησή του αυτή δείχνει, ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησής του. Ο ίδιος πάντως ο παίκτης μέχρι πρότινος τουλάχιστον δήλωνε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στον ΠΑΣ, αλλά πληροφορίες αναφέρουν, ότι δέχεται πιέσεις από τον μάνατζέρ του για να φύγει από τα Γιάννενα. Περίπτωση να μείνει ελεύθερος τονίζουν από την ΠΑΕ δεν υπάρχει, αφού οι οφειλές θα τακτοποιηθούν άμεσα, αλλά εφόσον ο ίδιος επιθυμεί να φύγει, αν η ΠΑΕ ικανοποιηθεί με τα οικονομικά ανταλλάγματα δεν πρόκειται να του σταθεί εμπόδιο…