ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Διορία μέχρι την Κυριακή για τον Μ. Γρηγορίου

Αθλητικά

Παράταση για δύο ακόμη ημέρες πήρε ο προπονητής Μιχάλης Γρηγόριου για να δώσει την τελική απάντησή του για το αν θα αναλάβει τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Ο λόγος που ζήτησε μερικές μέρες ακόμη περιθώριο ήταν ιδιαίτερος καθώς παντρεύεται, κάτι που έγινε δεκτό από τον Γ. Χριστοβασίλη.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απάντηση, αυτό θα θεωρηθεί ως άρνηση της πρότασης και ο ΠΑΣ θα προχωρήσει άμεσα στην επόμενη επιλογή, που θα είναι προπονητής από την ξένη αγορά. Ονόματα έχουν ακουστεί και εκεί, όμως όπως και στο παρελθόν σε περιπτώσεις είτε προπονητών παλαιότερα είτε παικτών, το όνομα του «εκλεκτού» δε θα έχει «παίξει» σε κανένα ρεπορτάζ.

Μόλις κλείσει η συμφωνία με τον προπονητή του ΠΑΣ, θα ξεκινήσει ένας νέος γύρος διαπραγματεύσεων μα τους παίκτες του ρόστερ, και στη συνέχεια θα προχωρήσουν τα μεταγραφικά. Αρκετοί από τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ υπολογίζονται από την ΠΑΕ, θα πρέπει όμως αφενός να τους θέλει και ο προπονητής και αφετέρου να δεχθούν και αυτοί να αγωνιστούν για τον ΠΑΣ στη Σούπερ Λίγκα ενδεχομένως με μία νέα οικονομική συμφωνία με λιγότερα χρήματα από αυτά που έχουν συμφωνήσει.

Τέτοιες περιπτώσεις είναι αρκετές στον ΠΑΣ, όμως σίγουρα ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον προκαλούν οι περιπτώσεις των τριών αρχηγών Μιχαήλ, Τζημόπουλου και Λίλα, αλλά και των Νεόφυτου Μιχαήλ και Κάργα, που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις αντίστοιχα τη χρονιά που πέρασε και ο ΠΑΣ θέλει να τους κρατήσει στο δυναμικό του.