ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Αργεί ακόμα η έναρξη του πρωταθλήματος

Αθλητικά

Τη δυνατότητα για ομαδικές προπονήσεις έχουν πλέον και οι ομάδες της Σούπερ Λίγκα 2, καθώς η ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή περιλαμβάνει αυτή την πρόβλεψη.

Ακόμη, η ΚΥΑ ορίζει πως η διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων χωρίς την παρουσία θεατών, επιτρέπεται, «…εφόσον έχει προηγηθεί προετοιμασία των αθλητών/τριών διάρκειας τουλάχιστον τεσσάρων εβδομάδων».

Αυτό δημιουργεί νέα δεδομένα για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα αν αναλογιστούμε ότι ο ΠΑΣ ήταν η πρώτη ομάδα που ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις στις 21 Μαΐου, όμως ως χρόνος έναρξης των τεσσάρων εβδομάδων λογίζεται η ημερομηνία έναρξης των ομαδικών προπονήσεων. Αν τελικά αυτό ισχύσει και στην πράξη, τότε το πρωτάθλημα της SL2 δε μπορεί να ξεκινήσει νωρίτερα από τις αρχές Ιουλίου, επομένως είναι μάλλον αδύνατο, να διεξαχθούν και τα πλέι οφ, καθώς συνολικά υπολείπονται 12 αγωνιστικές. Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για την αναδιάρθρωση της κατηγορίας, αφού ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, εκτός κι αν οι ομάδες συμφωνήσουν, στη διεξαγωγή ενός γύρου των πλέι οφ, δηλαδή στη διεξαγωγή μονών αναμετρήσεων.

 

Η συνομιλία αφορούσε μόνο το ενδεχόμενο δανεισμού

Στο μεταξύ, πολλές φορές ο ΠΑΣ μπήκε στη λίστα εκείνων των ΠΑΕ για τις οποίες εκδηλώνεται ενδιαφέρον επενδυτικό, όμως καμία φορά δεν έχει επιβεβαιωθεί ως πραγματικό ένα τέτοιο σενάριο.

Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του δημοσιεύματος που έφερε τον Γ. Χριστοβασίλη μία ανάσα από τη συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα του Θεσπρωτού, Γ. Αραμπατζάκη, ως εκπρόσωπο ομάδας επενδυτών από την Ολλανδία.

Τόσο ο κ. Χριστοβασίλης, όσο όμως και ο κ. Αραμπατζάκης διέψευσαν κατηγορηματικά, ότι γίνονται συζητήσεις με τον δεύτερο να επισημαίνει πως η μόνη συνομιλία που έγινε, είχε ως αντικείμενο το δανεισμό κάποιων παικτών από τον ΠΑΣ στην ομάδα της Ηγουμενίτσας.