ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Αντίο και στον Κλάους Αθανασιάδη

Αθλητικά

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στέφανο Κλάους Αθανασιάδη.
Η ΠΑΣ Γιάννινα είχε ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον Στέφανο Αθανασιάδη στις 7 Σεπτεμβρίου 2018, η οποία όμως δεν έμελλε να μακροημερεύσει. Από τη στιγμή, άλλωστε, που η ομάδα των Ιωαννίνων υποβιβάστηκε από την πρώτη στη δεύτερη ελληνική κατηγορία το διαζύγιο έμοιαζε μονόδρομος.
Η ανακοίνωση εκδόθηκε επίσημα την Τετάρτη και ο 31χρονος Έλληνας φορ αποχαιρετά τους Ηπειρώτες με δύο γκολ σε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και πέντε ματς στο Κύπελλο. Μετά τον ΠΑΟΚ – μεσολάβησε δανεισμός στον Πανσερραϊκό – και την ισραηλινή Μακάμπι Χάιφα, ο Κλάους καλείται ν’ αναζητήσει τον πέμπτο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας.
«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στέφανο ΚΛΑΟΥΣ Αθανασιάδη.
Σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στην ομάδα και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια, πάντα με υγεία και επιτυχίες», είναι η αναλυτκή ανακοίνωση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.