«Παίζεται» για Περέα, ενοχλήσεις ο Πίρσμαν

Αθλητικά

Ανοιχτή η συμμετοχή και των δύο κόντρα στον Άρη, μέχρι την τελευταία στιγμή

Σε εξαιρετικό κλίμα και παράλληλα σε εξαιρετικές καιρικές συνθήκες συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Άρη στους «Ζωσιμάδες».

Μία αναμέτρηση που έχει τεράστια σημασία και για τις δύο ομάδες, ίσως όμως για τον Άρη να είναι απαγορευτική η σκέψη απώλειας βαθμών, αφού έχει ήδη μείνει πίσω στη βαθμολογία και αν δεν πάρει και τους έξι βαθμούς από το CAS, τότε πολύ δύσκολα θα προλάβει να μπει στην πρώτη εξάδα. Αυτό σημαίνει, ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει ένα επιπρόσθετο άγχος για το αποτέλεσμα τη Δευτέρα, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί προς όφελός του ο ΠΑΣ και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με τις επιστροφές αρκετών παικτών από ιώσεις, τραυματισμούς και τιμωρίες ο Ηρ. Μεταξάς έχει στη διάθεσή του πολλές περισσότερες εναλλακτικές επιλογές για τον σχηματισμό της 11άδας, αν και θα πρέπει να περιμένει ως την τελευταία στιγμή για να πάρει ή όχι το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο για τρεις παίκτες κομβικής σημασίας για την ανάπτυξη του ΠΑΣ.

Ο Ντομίνγκεθ ακολούθησε και χθες την προπόνηση χωρίς ενοχλήσεις, αν και η γενική σύσταση είναι να μην πιεστεί ιδιαίτερα για να αποφευχθεί κάποια υποτροπή στον τραυματισμό του.

Ο Χουάν Περέα ακολούθησε χθες την προπόνηση αποφεύγοντας να μπει σε προσωπικές μονομαχίες, για να προφυλάξει το χέρι του, ωστόσο υπάρχει ενδεχόμενο να προλάβει την αναμέτρηση με τον Άρη, αν βρεθεί ο κατάλληλος νάρθηκας. Η βελτίωση στο τραύμα του στον καρπό είναι εμφανής, ο ίδιος δεν αισθάνεται πόνο, όμως θα πρέπει να είναι προσεκτικός και η μόνη λύση για να αγωνιστεί, είναι να τοποθετηθεί στο χέρι του ειδικός νάρθηκας, με τον γιατρό της ομάδας να έχει αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Ο Μάρβιν Πίρσμαν ωστόσο αποχώρησε χθες με ενοχλήσεις από την προπόνηση και ακολούθησε άμεσα πρόγραμμα αποθεραπείας στον φυσικοθεραπευτή. Λογικά, θα είναι στη διάθεση του κ. Μεταξά για τη Δευτέρα, χωρίς όμως να αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο.