Ντέρμπι βετεράνων ΠΑΣ – ΑΕΚ για καλό σκοπό

Αθλητικά

Σήμερα 16.30 στο ΠΕΑΚΙ για τη Μονή Δουραχάνης

Μεγάλες δόξες του παρελθόντος των δύο ομάδων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και της ΑΕΚ αντίστοιχα, θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του ΠΕΑΚΙ σήμερα Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις 16.30 σε ένα παιχνίδι παλαιμάχων, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και περιεχόμενο. Ο στόχος είναι κοινός και ιερός και αναφέρεται στην ενίσχυση του Οικοτροφείου και της Μονής Δουραχάνης, με χρήματα αλλά και με τρόφιμα μακράς διάρκειας που όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει, στο γήπεδο.

Με την ομάδα των παλαιμάχων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, θα αγωνιστεί και ο Ζντένκο Μουφ, που ήρθε από τη Σερβία μόνο για το παιχνίδι αυτό και θα έχει την ευκαιρία να φορέσει για μία φορά ακόμη, τη φανέλα με τον ταύρο στο στήθος, τη φανέλα της ομάδας του, όπως ο ίδιος λέει όπου βρίσκεται.

Ο Μουφ θα τιμηθεί παράλληλα από τον σύνδεσμο βετεράνων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την προσφορά του στην ομάδα, ενώ και η αποστολή της ΑΕΚ έρχεται στα Γιάννενα την Κυριακή με πολλές από τις δόξες του παρελθόντος, όπως τους Αρδίζογλου, Μπατίστα, Κούτουλα, Γεωργιάδη και αρχηγό αποστολής τον εμβληματικό αρχηγό Στέλιο Σεραφείδη.

Καθοριστικής σημασίας για τη διεξαγωγή τη αναμέτρησης στάθηκε η βοήθεια της περιφέρειας Ηπείρου, κάτι που αναγνώρισε δημοσίως ο πρόεδρος του Συνδέσμου βετεράνων του ΠΑΣ Τάκης Κλείτσας, προς το πρόσωπο του αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Γοργόλη, όπως επίσης και τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο κ. Γοργόλης,

ο κ. Κλείτσας και ο Γεν. Γραμματέας των βετεράνων του ΠΑΣ,

Αιμίλιος Νέος στάθηκαν στο φιλανθρωπικό σκοπό και χαρακτήρα του αγώνα και απηύθυναν ανοιχτή πρόσκληση στο φίλαθλο κοινό της πόλης και όχι μόνο, να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και να συμβάλει

με το αντίτιμο του εισιτηρίου στην ενίσχυση της Μονής Δουραχάνης.

Το εισιτήριο κοστίζει μόλις 3 ευρώ, ενώ στο χώρο του ΠΕΑΚΙ θα γίνεται και συγκέντρωση ειδών και τροφίμων μακράς διάρκειας.

Την Τρίτη, μία ημέρα μετά το παιχνίδι, η αποστολή της ΑΕΚ, θα επισκεφθεί το Σπήλαιο Περάματος, φιλοξενούμενη του δήμου Ιωαννιτών και του Τμήματος Τουρισμού.