Να σταθεί στο ύψος του παρά τις απουσίες

Αθλητικά

Το παιχνίδι της Κυριακής στο «Βικελίδης» θα μπορούσε να έχει διαφορετικό χαρακτήρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Το παιχνίδι της Κυριακής στο «Βικελίδης» θα μπορούσε να έχει διαφορετικό χαρακτήρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τη μείωση της βαθμολογικής διαφοράς από τις τρεις τελευταίες θέσεις, σε συνδυασμό με τους επτά δύσκολους αγώνες (3 εντός, 4 εκτός πιθανότατα) για τα πλέι άουτ δημιουργούν μία διαφορετική συνθήκη, στην οποία καλείται να «απαντήσει» η ομάδα του Θαν. Στάικου.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί, είναι η διάθεση των οπαδών της ομάδας να ταξιδέψουν στο πλάι της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, με εκατοντάδες να φαίνεται πως θα παρευρεθούν στο γήπεδο του Χαριλάου, για να φωνάξουν υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας.

Οι παίκτες του ΠΑΣ επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Άρη, με τον Θαν. Στάικο να γνωρίζει ποιους δε μπορεί να υπολογίζει σίγουρα για το δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι, αλλά όχι ακόμη σε εκείνους που θα έχει στη διάθεσή του.

Σίγουρα απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Τζίνο και Πήλιος, αλλά και οι τραυματίες Παντελάκης, Καραχάλιος και Κιάκος. Αρκετές είναι οι πιθανότητες να αγωνιστείο Άγγελος Λιάσος, λιγότερες ο Γιώργος Παμλίδης, ενώ στην αποστολή θα είναι ο Ροσέρο, που δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο επανεμφανίστηκε μετά από δύο μήνες απουσίας.

Για τη θέση του Πήλιου στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο κ. Στάικος υπολόγιζε τον Ρουμάνο Ράντου, που έχει ανεβάσει και αυτός ρυθμούς, όμως στην προπόνηση της Δευτέρας ο Ράντου τραυματίστηκε και αυτός (!) και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Αν τελικά δε μπορέσει να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, τότε δεν αποκλείεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο Μπορταγκαράι, που χρησιμοποιεί το αριστερό του πόδι, σε θέση κεντρικού αμυντικού όμως και όχι ακραίου.