Μοναδικός στόχος η επάνοδος στη Σούπερ Λίγκα 1

Αθλητικά

Ο Αργ. Γιαννίκης, ο νέος τεχνικός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην πόλη, μία ημέρα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.

Ο νέος προπονητής του ΠΑΣ έδειξε ότι γνωρίζει τα δεδομένα της Σούπερ Λίγκα 2, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη δυναμική του ΠΑΣ αλλά και στον κόσμο του, τον οποίο χαρακτήρισε «απίθανο».

«Σημαντικός παράγοντας λήψης της απόφασης για να έρθω στην ομάδα ήταν οι καλές σχέσεις με την οικογένεια Χριστοβασίλη και εξίσου σημαντικός η θετική εξέλιξη του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τα τελευταία χρόνια, με εξαίρεση την περσινή σεζόν. Επίσης το βαρύ ιστορικό της ομάδας, αλλά και ο απίθανος κόσμος. Γενικότερα έχει δυναμική το σωματείο, η οποία τραυματίστηκε με τον υποβιβασμό και τη στεναχώρια που προκάλεσε. Στόχος μας τώρα είναι βήμα-βήμα να χτίσουμε μία ομάδα, η οποία με τον τρόπο παιχνιδιού της να μπορεί να αγκαλιάσει ξανά τον κόσμο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, τον οποίο θέλουμε ξαναφέρουμε όσο πιο κοντά μας γίνεται για να πετύχουμε τον μοναδικό στόχο αυτής της σεζόν που είναι η επάνοδος στη Σούπερ Λίγκα 1, έτσι ώστε να κυριαρχήσει ξανά η αίσθηση της περηφάνιας.

Βρήκα θετικά πράγματα στα Γιάννενα. Γνώρισα, συνάντησα και επέλεξα συνεργάτες που έχουν τον ΠΑΣ στην καρδιά τους, έχουν μεγάλη δίψα για επιτυχίες, αλλά είναι και καλοί στο αντικείμενό τους.

Ανυπομονώ να γνωρίσω τους παίκτες και να αρχίσουμε δουλειά στο γήπεδο. Ταυτόχρονα αισθάνομαι κι εγώ μεγάλη χαρά που θα μπορώ να είμαι ένα κομματάκι της μεγάλης ιστορίας του «Άγιαξ της Ηπείρου». Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να ανταποκριθώ».

«Δεν θα μείνω στο παρελθόν, έχω αναλύσει όλα τα παιχνίδια της περσινής σεζόν όμως και έχω μια εικόνα. Θέλω να γνωρίσω τους παίκτες λίγο καλύτερα. Τα δεδομένα άλλαξαν, είμαστε στη Super League 2, παίζεται διαφορετικό ποδόσφαιρο και θα έχουμε διαφορετικούς αντιπάλους. Θα πάμε για πρωταθλητισμό, πρέπει να είμαστε πιο δημιουργικοί. Πρέπει να αλλάξουμε πνεύμα στο γήπεδο και τρόπο παιχνιδιού και αυτά θα δουλέψουμε», ανέφερε απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ο Γ. Χριστοβασίλης από την πλευρά του τόνισε, ότι αυτό που μέτρησε στην επιλογή του κ. Γιαννίκη ήταν οι περγαμηνές και το βιογραφικό του, αλλά και η διάθεση της διοίκησης να κάνει μία επανεκκίνηση στην ομάδα, που τα τελευταία χρόνια, μετά τη συμμετοχή της στην Ευρώπη, είχε καθοδική πορεία.

«Μας τιμά η απόφασή του να αποδεχθεί την πρότασή μας και είμαστε βέβαιοι, ότι μαζί θα πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η άμεση επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣ