Με Μπάλαν στην κορυφή της επίθεσης ο ΠΑΣ

Αθλητικά

Δεν προπονήθηκε ούτε χθες ο Κόντε με τον Θαν. Στάικο να μην τον υπολογίζει για τη μάχη της Τρίπολης

Ούτε στο δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στον #Αστέρα_Τρίπολης αυτή τη φορά, θα έχει στη διάθεσή του τον Πέδρο #Κόντε ο Θαν. #Στάικος.
Όπως έγινε και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όπου ο Ισπανός φορ έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων, έτσι και ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα, ο Κόντε δε θα ακολουθήσει την αποστολή, καθώς δεν προπονήθηκε για τρίτη συνεχόμενη ημέρα. Οι ενοχλήσεις στο ισχιακό νεύρο δεν έχουν υποχωρήσει και παρότι γενικά δεν είναι ένα τραυματισμός που μπορεί να τον αφήσει καιρό εκτός, είναι μία κατάσταση που περικλείει αρκετό ρίσκο για τη συνέχεια αν δεν υπάρξει σωστή διαχείριση και αντιμετώπιση.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι οι επιλογές του Θαν. Στάικου για την επίθεση και τον αντικαταστάτη του Ισπανού επικεντρώνονται στους Μπάλαν και Λέο, με ξεκάθαρο προβάδισμα του πρώτου αφού ο Γάλλος επιθετικός στο παιχνίδι που έπαιξε στο Αγρίνιο δεν έκανε αισθητή την παρουσία του.

Από εκεί και ύστερα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον ΠΑΣ με τον κ. Στάικο να έχει στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους παίκτες.

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης περιελάμβανε παιχνίδι μετάβασης και κατοχής, καθώς και παιχνίδια αγωνιστικά μικρού χώρου.

Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στους «Ζωσιμάδες» κάτι που έχει ζητήσει ο προπονητής της ομάδας τουλάχιστον για την τελευταία δυνατή προπόνηση πριν από τα παιχνίδια της ομάδας και προς τα παρόν τηρείται απαρέγκλιτα.

Σφυρίζει ο Γκάμαρης

Την αναμέτρηση της Τρίπολης (Κυριακή 15.00) ορίστηκε να διευθύνει ο Αθηναίος Γκάμαρης με βοηθούς τους Κούλα Χασάν του συνδέσμου Ξάνθης και Μωϋσιάδη του συνδέσμου Γρεβενών. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βάτσιος του συνδέσμου Δυτ,. Αττικής, VAR ο Ευαγγέλου του συνδέσμου Αθηνών και AVAR ο Σαμοϊλης του συνδέσμου Αθηνών.

Έγινε η σπορά στα βοηθητικά

Στο μεταξύ, οι εργασίες για την κατασκευή των νέων βοηθητικών του #ΠΑΣ_ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο Πανηπειρωτικό έχουν ολοκληρωθεί και πριν λίγες ημέρες έγινε και η σπορά των γηπέδων. Υπολογίζεται ότι στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας τα γήπεδα θα έχουν «πρασινίσει» και στη συνέχεια απαιτείται ένα διάστημα 4-5 εβδομάδων ώστε ο χλοοτάπητας να μεγαλώσει, να κουρευτεί μία ή δύο φορές και ακολούθως να δοθεί σε χρήση για τις προπονήσεις της ομάδας.