Με επιτυχία η συμμετοχή του Π.Ν.Ο.Ι στο 89ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Αθλητικά

Με ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψαν στα Ιωάννινα οι αθλητές μας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Περιβαλλοντικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων (Π.Ν.Ο.Ι.) στην Α΄ φάση του 89ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, στις 20-23 Απριλίου 2023, με τη συμμετοχή άνω των 450 αθλητών και επί συνόλου 27 Σωματείων.

Με ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψαν στα Ιωάννινα οι αθλητές μας, κατατάσσοντας τον Όμιλο στην 10η θέση του πίνακα μεταλλίων της Α΄ φάσης. Συγκεκριμένα:
  1. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος στην κατηγορία σκιφ ανδρών.
  2. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι Σεμπάστιαν Καλουιάν, Σπύρος Αντώνης, Άγγελος Ντούσκος και Δημοσθένης Κουτσογιάννης στην κατηγορία τετρακώπου άνευ πηδαλιούχου ελαφρών βαρών ανδρών.
  3. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Νικόλαος Βλάχος, Γεώργιος Γραμμενιάτης, Αθανάσιος Τσιάλιος, Στέργιος Παπαχρήστος και Αικατερίνη Βλάχου στην κατηγορία τετρακώπου ανδρών μετά πηδαλιούχου.

Επίσης, ο Π.Ν.Ο.Ι. κατέλαβε:

  • την 1η θέση στον τελικό Β΄ του σκιφ εφήβων με τον Πάρι Ραφαήλ Κώτσια,
  • την 4η θέση στο διπλό σκιφ εφήβων με τους Δημοσθένη Κουτσογιάννη και Ντούσκο Άγγελο,
  • την 4η θέση στην τετράκωπο ανδρών άνευ πηδαλιούχου με τους Στέφανο Ντούσκο, Αθανάσιο Τσιάλιο, Νικόλαο Βλάχο και Στέργιο Παπαχρήστο,
  • την 5η θέση στο σκιφ γυναικών με την Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη,
  • την 5η θέση στο διπλό σκιφ γυναικών με τις Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη και Χρύσα Πάνου,
  • την 5η θέση στο διπλό σκιφ ανδρών με τους Βασίλη Πάνου και Μιχάλη Παπατσίμπα,
  • την 5η θέση στην οκτάκωπο ανδρών με τους Στέφανο Ντούσκο, Νικόλαο Βλάχο, Δημοσθένη Κουτσογιάννη, Βασίλη Πάνου, Άγγελο Ντούσκο, Γεώργιο Γραμμενιάτη, Στέργιο Παπαχρήστο, Αθανάσιο Τσιάλιο και πηδαλιούχο την Αικατερίνη Βλάχου.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές του Ομίλου για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα! Τέλος, συγχαίρουμε τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.