ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Κοπή πίτας με βραβεύσεις και ανακοινώσεις

Αθλητικά

Αθλητές και τμήματα που διακρίθηκαν τίμησε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.
Ανάμεσά τους και η ομάδα μπάσκετ γυναικών που επέστρεψε στην Α2 εθνική κατηγορία.
Η βραδιά δεν είχε μόνο ευχαριστίες, απονομές διακρίσεων και χαιρετισμούς, αλλά και μία σημαντική είδηση αφού μία σπουδαία προσωπικότητα του ελληνικού μπάσκετ, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τιμήθηκε για την προσφορά του και παράλληλα ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει πόστο συνεργάτη της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Βίκου ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γ. Οικονόμου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο λειτουργίας όλων των τμημάτων, για να ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τον Αλ. Καχριμάνη, τον Θ. Μπέγκα, τον Β. Παλαντζίδη από το ΠΕΑΚΙ, τον προπονητή του ΠΑΣ Γ. Πετράκη, τον Στεφ. Μιχάλη από την ΕΠΣΗΠ και τον Ηλ. Γκαζιάνη από το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο.
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ευχαρίστησε για την τιμή στο πρόσωπό του τονίζοντας ότι ο ίδιος είχε την τύχη να μυηθεί στα μυστικά του αθλήματος από ανθρώπους που αγαπούσαν το μπάσκετ και το ίδιο θέλει να κάνει και αυτός μεταλαμπαδεύοντας στις νεότερες γενιές τις δικές του γνώσεις.
Ακολούθησε η απονομή τιμητικών διακρίσεων και βραβείων σε αθλητές και τμήματα, ενώ τιμήθηκε για την προσφορά του στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο ο Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣΗΠ Παν. Δαβής και η εταιρεία «Βίκος» για την προσφορά της στον Ερασιτέχνη.
Σε προσωπικό επίπεδο τιμήθηκαν η Αγγελίνα Χρηστάκη, για τη συμμετοχή της στην Εθνική Μπάσκετ Παγκορασίδων, ο αθλητής της ξιφασκίας Ευάγγελος Παπαϊωάννου και η κολυμβήτρια Μαριάννα Δούμα.
Χαιρετισμό τέλος απηύθυναν και οι αντιδήμαρχοι Ν. Γκόλας, Δ. Νάστος, Θ. Γιωτίτσας, και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Β. Γοργόλης και Γ. Καραμπίνας.