Επίδοξοι ποδοσφαιριστές αποδεικνύουν το ταλέντο τους Δωδώνη και ΕΠΣΗΠ δίνουν μια μοναδική ευκαιρία στα παιδιά

Αθλητικά

Για 5η συνεχόμενη χρονιά η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου συνεργάζονται για την υλοποίηση των πρωταθλημάτων Κ8 και Κ6 στα γήπεδα του Soccer World στο 6ο χιλιόμετρο της εθνικής Ιωαννίνων – Αθηνών.

Από σήμερα έως και την Κυριακή οι αγώνες θα διεξάγονται με συμμετοχή 5 ποδοσφαιριστών (4 + 1) για κάθε ομάδα στην κατηγορία Κ8 και 3 ποδοσφαιριστών (χωρίς τερματοφύλακα) στην κατηγορία Κ6 και με δυνατότητα απεριόριστων αριθμών αλλαγών.

Η διάρκεια κάθε αγώνα ορίζεται σε δύο ημίχρονα των 15 λεπτών το καθένα.

Πρόσκληση στο κοινό να παρακολουθήσει τους αγώνες του τουρνουά απηύθυνε ο Γραμματέας της ΕΠΣΗΠ Παναγ. Δαβής, ενώ εκ μέρους της ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ ο υπεύθυνος επικοινωνίας Γ. Κεϊσογλου έκανε λόγο για μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει και υλοποιεί η εταιρεία τα τελευταία χρόνια.

«Για μας είναι μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις μετά την παγκόσμια ημέρα γάλακτος της 1ης Ιουνίου που κάνουμε άλλη μία μεγάλη εκδήλωση. Είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, διότι τα μικρά παιδιά θα μας δείξουν το ταλέντο τους στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που έχει σημασία είναι το «ευ αγωνίζεσθαι» και η αλληλεγγύη, δύο στοιχεία που μαζί με τον καλώς εννοούμενο ανταγωνισμό, αποτελούν εφόδιο για τη ζωή των παιδιών. Χαιρόμαστε που για 5η συνεχή χρονιά διοργανώνουμε μαζί με την ΕΠΣΗΠ αυτό το κορυφαίο αθλητικό γεγονός για τα νέα παιδιά. Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα είναι μια γιορτή του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Τα παιδιά θα πάρουν αναμνηστικά διπλώματα, μετάλλια και γάλα κακάο και ίσως υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις», ανέφερε ο κ. Κεϊσογλου.