ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ – Δέκα χρόνια γεμάτα από αγάπη για το μπάσκετ

Αθλητικά

Τα δέκα χρόνια συμπλήρωσε η Ακαδημία Νίκος Ντούγιας και το γιόρτασε με μια εκδήλωση στα Λιθαρίτσια στην οποία βρέθηκαν αθλητές όλων των ηλικιών για να γιορτάσουν.
Ο κ. Ντούγιας αναφέρθηκε στην συμπλήρωση της πρώτης δεκαετίας ευχαριστώντας δημόσια όσους βοήθησαν ενώ συγκίνηση προκάλεσε και το βίντεο που προβλήθηκε από τις σημαντικές στιγμές των δέκα αυτών ετών: «Φέτος φτάσαμε τα 10 χρόνια και όπως βλέπετε έχουμε μεγαλώσει πολύ σαν Ακαδημία και κάθε χρόνο μεγαλώνουμε όλο και περισσότερο. Αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε κάθε χρόνο. Το ξεκίνημα δεν ήταν καθόλου εύκολο. Πολλές πόρτες ήταν κλειστές για εμάς. Η Ακαδημία μας δεν είχε σαν βάση κάποιο μεγάλο, εμπορικό και δημοφιλές όνομα της πόλης, για να προσελκύσει γονείς και αθλητές. Είχε σαν βάση τους ανθρώπους, γιατί οι άνθρωποι είναι αυτοί που δημιουργούν το όνομα και την ιστορία. Δουλέψαμε πολύ για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επίπεδο που είμαστε και να μας εμπιστευτεί ο κόσμος. Γύρισα στην πόλη μετά από 10 χρόνια που έπαιζα μπάσκετ στο εξωτερικό, με όραμα να δημιουργηθεί κάτι διαφορετικό, νέο και υγιές για τα παιδιά (πάντα με πολύ σεβασμό σε όλες τις υπάρχουσες ομάδες) με εφόδιο την αγάπη, την εμπειρία, τις γνώσεις, τις παραστάσεις και την τεχνογνωσία που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια από την πορεία μου σαν επαγγελματίας αθλητής. Ξεκίνησα μονός αλλά στην πορεία βρεθήκαν άξιοι συνεργάτες να ενισχύσουν όλη την προσπάθεια. Σιγά σιγά ο κόσμος κατάλαβε ότι εδώ χτίζεται κάτι υγιές και διαφορετικό και η ανταπόκριση γινόταν όλο και μεγαλύτερη, φθάνοντας στο σήμερα. Σημαντικό είναι επίσης και το γεγονός ότι αρχίζουν αρκετοί άνθρωποι στον επιχειρηματικό χώρο της πόλης, βλέποντας την υγεία που εκπέμπουμε, να έρχονται κοντά μας και να αγκαλιάζουν την προσπάθειά μας και αυτό μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στο να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας για την συνεχή στήριξή» κατέληξε ο κ. Ντούγιας.

Ένα αστέρι γεννιέται στο μπάσκετ
Μια ακόμη σημαντική διάκριση πέτυχε αθλητής που ξεκίνησε από την ακαδημία Ντούγιας Λευτέρης Ματζούκας καθώς αναδείχτηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα under 16 που διεξήχθη στο Μέτσοβο καθώς επίσης πρώτος σκόρερ και MVP.
Ο Λευτέρης έχει αποδείξει με το ήθος και την εργατικότητα του ότι μπορεί να φθάσει πολύ ψηλά καθώς ήδη στην ηλικία των 16 ετών έχει διακρίσεις που κάνεις άλλος Έλληνας αθλητής δεν είχε καταφέρει στο παρελθόν στην ηλικία του.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ