ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-Στην Εθνική Ομάδα ο Άγγελος Τσούτσης

Αθλητικά

Ο Άγγελος δούλεψε πολύ σε φυσική κατάσταση μέσα στην καραντίνα, πάντα υπό τις οδηγίες της προπονήτριάς του Κατερίνας Τσιούρη

Μετά από μία μεγαλειώδη εμφάνιση στους αγώνες επιλογής για την Εθνική ομάδα στην τεχνική κολύμβηση (που έγιναν στην πόλη μας) ο Άγγελος Τσούτσης του Άλμπατρος Ιωαννίνων αποτελεί πλέον μέλος της, και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Λιλιάνο της Ιταλίας.
Συγκεκριμένα ήταν στον τελικό των 200 m. με διπλά πέδιλα της κατηγορία ανδρών (μοναδικός παίδαςγενν. 2006) και τερμάτισε 8ος με 1:46.92.

Στον δε τελικό των 100 m πάλι διπλά πέδιλα τερμάτισε 7ος με 46.55 πρώτος και από τους εφήβους.
Ο Άγγελος δούλεψε πολύ σε φυσική κατάσταση μέσα στην καραντίνα, πάντα υπό τις οδηγίες της προπονήτριάς του Κατερίνας Τσιούρη, κάνοντας γυμναστήριο το υπόγειο του σπιτιού του. Έλειπε το νερό αλλά αυτό δεν τον πτόησε.

Έτσι ήρθε αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα. Η προπονήτριά και ο βοηθός της Θανάσης Σαλούκας που αναδεικνύουν νέους αθλητές στην κολύμβηση και την τεχνική κολυμβηση, δήλωσαν ότι είναι ένα αυθεντικό ταλέντο και αν συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο μπορούμε να περιμένουμε πολλά.